HCL.HR

Dobri tip Epic Games podsjetit će vas na priču Alana Wakea – u Fortniteu

Zoran Žalac 17.10.2023.   •   1 komentara


Treba vam podsjetnik na događanja iz desetljeća starog Alana Wakea prije nego zaigrate nastavak te igre? Nema problema – Fortnite će vam pomoći.

Za igranje nove igre Alan Wake 2 neće biti potrebno poznavati priču prethodnog dijela, kažu developeri. Ipak, izdavač igre, dobri Epic Games, želi se pobrinuti da ništa ne prepustite slučaju. Priče iz prvog Alana Wakea možete se tako prisjetiti – u Epicovom Fortniteu.

Pripremljen je tako Alan Wake: Flashback u Fortniteu, do kojega možete doći tako da unesete kod: 3426-5561-3371.

U ovom Flashbacku igrači će moći vidjeti ključne trenutke iz prve igre, posjetiti poznate lokacije te na sažet način doznati tko je taj Alan Wake. Iskustvo je očito dizajnirano za one koji nemaju vremena uzeti si desetak sati da odigraju prvu igru.

Šalu na stranu, prvi Alan Wake nije bio komercijalno uspješna igra i pravo je čudo da smo zahvaljujući investiciji Epic Gamesa uopće dočekali nastavak. Pa ako je najveća kazna da ga se promovira u jednoj od najpopularnijih igara današnjice – neka im bude.

Eh, da – još nešto. U Fortniteu se možete obući kao Alan Wake ako kupite Walking Nightmare set. U prodaji od 26. ovog mjeseca, kad i Alan Wake 2.

Komentari (1)

  • Dovla Van Pit

    18.10.2023 - 15:40

    Meni jedna od dražih igri…prića i ugođaj vrhunski, malo gameplay ali u to vrijeme sasvim ok…jedva čekam dvojku, samo si prvo moram kupit PS5, a valjda budem tamo oko Božića ak uštedim malo, ako cugu smanjim malo😔

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?