HCL.HR

Dobrodošli na novi HCL.hr

Igor Belan 23.12.2015.   •   120 komentara   •   HCL objave


Ususret službenom otvaranju Zlatnog Dabra 2015, danas konačno ostavljamo tehnologiju iz 2007. godine iza sebe i okrećemo novu stranicu u životu HCL-a.

hcl-launch

Ususret službenom otvaranju Zlatnog Dabra 2015, danas konačno ostavljamo tehnologiju iz 2007. godine iza sebe i okrećemo novu stranicu u životu HCL-a. U maniri Steam Early Accessa, samo potpuno besplatno, predstavljamo vam otvorenu betu modernog novog HCL portala ponovno izgrađenog od nule i svi ste pozvani testirati ga do mile volje.

ŠTO JE NOVO?

Od motora što kuca ispod haube portala do izgleda foruma, novo je gotovo sve. Jedan od najzahtjevijih dijelova ovog projekta je bio prebaciti sav sadržaj sa starog portala na novi bez da sve izgleda kao da se raspada te da svi stari linkovi rade. Riječ je o više od 20 000 članaka i još toliko galerija i popratnog sadržaja, no uspjeli smo. Nadamo se da ćete to i sami provjeriti istraživanjem svih starih članaka u novom ruhu. Imajte pritom na umu da se radi o zaista mnogo sadržaja pa ni uz bjesomučno testiranje ovih posljednjih nekoliko dana ni mi još nismo uspjeli provjeriti izgled baš svakog članka.

Također, dok radimo na optimizaciji servera novi portal će još neko vrijeme otvarati stranice malo sporije nego ste navikli na onom starom.

Dobri stari forum smo također uspješno spojili s novim portalom, no ranije danas smo uvidjeli jedan problem na forumu koji trenutno popravljamo pa će vam on biti nedostupan idućih par sati. Jednostavno smo nestrpljivi pokazati vam novi portal pa nismo htjeli više odugovlačiti zbog foruma.

Znamo da su mnogi od vas bili zadovoljni i prijašnjim portalom, no nama je stari sustav za upravljanje sadržajem s vremenom počeo raditi sve veće probleme. Ograničavao nas je u radu, morali smo prijeći na nešto novo. Novi portal osmišljen je i dizajniran da razbije ograničenja starog i ponudi svima vama modernije iskustvo čitanja o gamingu i druženja s nama na HCL-u. Iako je ovo samo beta i još nismo uredili sve što nam je u planu, najveći dio posla sada je gotov. Ovih dana pokušat ću vam u već vam dobro poznatom obliku naših video komentara približiti sve nove mogućnosti koje donosi novi portal, ali pomalo se bojim da će video trajat sat vremena.

Sačuvat ću neke detalje za taj video, ali par bitnijih novosti moram istaknuti. Iako znam da će novi svjetliji dizajn biti glavna tema komentara ispod, ono najbitnije su zapravo nove mogućnosti.

PLATFORME, ŽANROVI, IGRE…

Prije svega, stvorili smo novi sustav kategorizacije sadržaja koji dopušta da pretražujete vijesti i ostali sadržaj po igraćim platformama, razvojnim studijima, izdavačima i žanrovima igara koji vas najviše zanimaju.

Zanima vas samo jedna igra? Nema problema, tu je i naša biblioteka igara u kojoj možete saznati sve osnovne informacije o određenom naslovu i lako pristupiti svim našim člancima vezanima za tu igru. Pratite nas samo zbog naših videa? I to je OK – na novom portalu imamo novu video sekciju gdje ćete vidjeti sve naše video sadržaje lijepo kategorizirane na video komentare, recenzije i specijale.

VAŠ PROFIL

I jedna sitnica samo za vas – svaki registrirani korisnik dobiva svoj poseban korisnički profil na HCL-u gdje svima može pokazati svoju kolekciju igara, PC konfiguraciju i konzole što drži ispod televizora. Ako želi. Bez pritiska. Također, svakim napisanim komentarom ili forumskim postom raste vam level vidljiv na vašem profilu gdje sada možete vidjeti zbroj svih svojih komentara i forumskih postova. Neki od vas su bili aktivni samo u komentarima članaka, neki su bili aktivni samo na forumu, no sada je sve to ujedinjeno u jedno.

Dugogodišnji forumaši sigurno će biti “oduševljeni” kada vide novi dizajn foruma, ali nadamo se da će i njima s vremenom prirasti srcu.

Budući da je ovo potpuno novi sustav izgrađen od nule, a ne samo redizajn starog portala, morat ćete se ponovno prijaviti u svoj korisnički račun (ali ne morate se ponovno registrirati, svi korisnici su preneseni na novi sustav). Sada to radite putem linka u gornjem desnom kutu portala, a nakon što se prijavite sa svojim e-mailom i lozinkom, na istom mjestu pojavit će vaše notifikacije i detalji o profilu. Kad vam netko pošalje poruku ili lajka vaš komentar (o da, ima i lajkanja), dobit ćete notifikaciju.

Naravno, još uvijek smo u beti pa očekujte povremene greškice, manje nelogičnosti ili manjak sadržaja na nekim mjestima, no sve ćemo to postepeno poboljšavati i nadopunjavati u narednim danima.

Ovo je samo dio cijele priče, ostatak ostavljam vama na otkrivanje. Pokušajte utipkati nešto u pretraživač na vrhu, pokušajte otvoriti portal na mobitelu, otvorite pokoju recenziju da vidite kako sad to izgleda i pokušajte ostavit svoju ocjenu za neku igru. Ukratko, igrajte se – i javite nam u komentarima kako vam se sve to sviđa.

Komentari (120)

  • trulex

    23.12.2015 - 20:13

    E super izgled sve 10. Al morate se ugledati na stari sajt i uzeti ono najvažnije, tj. morate da nekako sve skupite, ovo mi je sve nekako široko i puno praznog prostora. Meni je draže bilo ono kad je svega nabacanog, pa sa desne strane, pa onda vijest do vijesti. Eto… valjda se nećete ljutit al eto otvoreno onako kažem

    • closingtime

      @trulex, 23.12.2015 - 20:20

      S ovime se slazem i jos mislim da je trebala ostat tamnoplava pozadina jer je takav logo, ali nema veze i ovako je dobro

  • CroDavy

    23.12.2015 - 20:22

    Ljudi, čestitke na trudu i radu. Nova stranica izgleda dosta jednostavnije, nekako slobodnije i dosta prostranjie. Meni se osobno sviđa 🙂 . Nadam se da će te nastaviti sa radom te da će uskoro stranica biti skroz gotova. Sretno 🙂

    PS. Čestitam Igoru B. na mandatu i nadam se da će tu dužnost obavljati savjesno i pošteno 😛

  • closingtime

    23.12.2015 - 20:22

    Vidim da se mogu i lajkat komentari i stavljat linkovi i slike a to je najvise nedostajalo na starom sajtu.

  • Killer13

    23.12.2015 - 20:39

    Meni se jako svida nova stranica samo mi tamnija pozadina na prosloj nekako prirasla srcu?

  • Bazinga

    23.12.2015 - 20:45

    Osjećam se potrebno komentirat ovo jer spada pod moju struku 😀
    Ovo je nezamislivo veliki napredak i velika stvar koju ste napravili, znam da je bilo i puno posla. Još prije par mjeseci kad se saznalo da dolazi redizajn (što je bilo zgodno ubaćeno u jedan video :D) očekivao sam samo to – redizajn. Ovo nije redizajn ovo je nova stranica! I sad napokon ima sve što joj je bilo i potrebno. Napokon da je i mobilna stranica tu da mogu lakše čitat vjesti iz kreveta 😀
    Sad me jako zanima kak taj forum izgleda i čega novoga ima 🙂

    • Nemanji?

      @Bazinga, 23.12.2015 - 23:46

      Meni je sve OK, osim možda boje (gdje mislim da bi trebalo vratiti stari color). Međutim ne mogu se oteti dojmu da nema editiranja. Ako nešto pogriješim, a to mi se stalno događa jer sam brzoplet, ne mogu korektirati pogrešku ;P

  • ivan21

    23.12.2015 - 20:51

    Ja sam malo se igrao sa novim webom i još dosta toga trebate napraviti za jedan battlefield piše da je ‘datum izlaska’ 1970.
    probao sam na jednu staru recenziju meni omiljenu Battlefield 3 videi nisu linkani i nema recenzije članak je prazan. 🙂

  • Killer13

    23.12.2015 - 20:53

    Meni se jako svida nova stranica samo mi je tamnija podloga na prosloj prirasla srcu

  • ShadowIam

    23.12.2015 - 20:54

    nije los izgled,samo dajte da se mogu prominit boje,ova bijela zamara oci…falit ce mi stari hcl

    • tryon

      @ShadowIam, 23.12.2015 - 23:59

      inace bijela mi predobro izgleda. ali covjek ima pravo. malo zamara 🙁

    • Luka J

      @tryon, 28.12.2015 - 23:07

      Možda bi bolje bilo onako lagana plava ili možda čak i narančasta.
      Evo slike
      Ne znam. Možda bolje neka druga boja :/ .

    • Luka J

      @tryon, 29.12.2015 - 08:53

      Evo napravio sam novusliku.

  • Ghostlygameslp

    23.12.2015 - 21:02

    Predobar je novi site

  • Komix07

    23.12.2015 - 21:18

    Super je! Sada se čeka forum! 🙂

  • Lord_Sec

    23.12.2015 - 21:26

    Super izgled! i sve nove stvari!hcl samo naprijed!samo jel moguce mijenjat pozadinu da bude tamnija,kao neki gaming stranice,bilo bi onda tek odlicno!

  • zg_rider111

    23.12.2015 - 21:41

    Bilo bi dobro da dodate neku dark temu da se može koristit, neki switch samo.

  • Kajive

    23.12.2015 - 21:45

    Svaka čast, dobar posao ste napravili, samo se još moram naviknuti na novi dizajn.

  • Corvodin

    23.12.2015 - 21:46

    Mobilna verzija izgleda stvarno super.

  • pesek32

    23.12.2015 - 21:48

    Više volim stari dizajn… xD Fali boja i nekako mi je prazno.

  • pesek32

    23.12.2015 - 21:49

    Više volim stari portal… xD Fali boja i nekako mi je prazno.

  • pesek32

    23.12.2015 - 21:51

    I dalje nema editiranja komentara?

    • Igor Belan

      @pesek32, 24.12.2015 - 01:02

      Ma to jednostavno nije nešto što želimo dopustiti 🙂 Takvo nešto bi nam otežalo moderaciju komentara.

    • KhorneFlake

      @Igor Belan, 24.12.2015 - 01:06

      Možda samo kratak interval, od nekih par minuta prije zaključavanja posta, da makar ispravimo greščice prilikom kucanja?

    • Bazinga

      @Igor Belan, 24.12.2015 - 01:44

      Realno to je nešto što bi se trebalo omogućiti po meni, ali na način da se može vidjeti i needitirani komentar (nešto nalik na editiranje komentara na facebooku). To se da lagano izvesti, a mislim da ima potrebe za time. Čisto prijedlog, ali na kraju vi ste ti koji odlučujete 🙂

    • Anomaly

      @Igor Belan, 24.12.2015 - 03:07

      Daj 1 minut, živ’ ti deca… 😛

    • Silvio_7Tech

      @Igor Belan, 27.12.2015 - 02:20

      Stavite da se može pogledati povijest uređivanja komentara. Nije teško za napravit(kad znate šta radite :P), možda će jedino malo previše zauzimati prostora na HDDu

    • Luka J

      @Igor Belan, 28.12.2015 - 23:10

      Zanimljivo je, ali možda malo prevelik kontrast između te tamno plave i bijele 🙂 .

  • gamelaker

    23.12.2015 - 21:59

    Moram priznati da se i meni jako sviđa. Iako sam bio pomalo “skeptičan” što se tiče svijetlijeg izgleda stranice zasad sam ugodno iznenađen. Još malo dok se naviknem i bit će 10/10 :))

  • Krpica

    23.12.2015 - 22:05

    Jako mi se sviđa novi dizajn i nadam se da će se brzina učitavanja stabilizirati 😀

  • Metalni

    23.12.2015 - 22:36

    Veoma lijepo dizajnirano i uređeno… Dobar posao.

  • AlanLeon

    23.12.2015 - 23:16

    Svaka cast kao dugogodisnji citatelj ali tek sad registriran po prvi put….lipo ste to sredili

  • Nemanji?

    23.12.2015 - 23:17

    Pozdrav HCL-u, konačno je gotovo, čekali smo cijelu vječnost ;P

  • KhorneFlake

    23.12.2015 - 23:31

    Log in jedva, i to sve sa mijenanjem pass-a. Dobrodošli nazad, novi dizajn je dobar, ali navika je čudo, ostaćemo bez očiju od sve ove bjeline.

    • Gregor Stojev

      @KhorneFlake, 24.12.2015 - 09:59

      I na vijestima su rekli da necemo imat bijeli bozic 😛

    • Luka J

      @KhorneFlake, 29.12.2015 - 08:52

      Ej, bilo bi bolje ovako?

  • Ante97

    23.12.2015 - 23:34

    Odlican dizajn 😀

  • Matija Andric

    23.12.2015 - 23:35

    Svidja mi se novi dizajn i sto nije sve nabacano kao na proslom. Sve u svemu dobar posao ste uradili 🙂

  • Ante97

    23.12.2015 - 23:39

    Super dizajn 🙂

  • Nemanji?

    23.12.2015 - 23:39

    Pozdrav HCL-u i sve najbolje na novom sajtu ;P

  • Elcesum

    23.12.2015 - 23:54

    Definitivno drugi portal ! Prije i nisam bio tako često,sada planiram da se aktiviram na ovom portalu.Odličan dizajn,još samo da se sredi ta optimizacija i to je to 😀

  • Vjetar

    23.12.2015 - 23:57

    Mogu razumjeti želju da downtime traje što kraće, ali kako kaže KhorneFlake, login jedva i to sve uz promjenu passa dvaput, i bez prepoznavanja nicka. Login s Nickom ne prolazi, s mailom prolazi, pa sam na početnoj stranici ulogiran, na ovoj piše da nisam do refresha.

    Bojim se da tu ima još mnogo dječjih bolesti. Ako sve uspijete utjunirati nakon mjesec dana rada bit će dobro. A što se tiče izgleda, moglo je to mnogo bolje za jedan gamerski portal, ovako izgleda kao da pratite operu a ne gejmanje.

    • Igor Belan

      @Vjetar, 24.12.2015 - 00:53

      Login bi ti morao proći iz prve, samo naravno ne s nickom, već s mailom. Možda nije dovoljno jasno da moraš mail upisati, ali doslovno piše ‘e-mail’ u polju u koje ga moraš upisati… i pokraj toga je mala ikona pošte. Ali da, u svakom slučaju ovo je beta i kao što sam napisao u članku, svjesni smo da tu još ima posla.

    • Vjetar

      @Igor Belan, 24.12.2015 - 00:58

      Autocomplete Firefoxa je napisao nick i pregazio njime tekst polja. Koliko vidim, nakon zatvaranja browsera potreban je ponovni login. To je vjerojatno feature a ne bug 🙂

    • Lundvalnaden

      @Vjetar, 24.12.2015 - 03:54

      hej vjetar, jel ti je to prezime, jer mislim da bi mogao pogoditi kako se zoveš

  • tryon

    24.12.2015 - 00:03

    najjaca stvar je bibilioteka igara. to je falilo i sad je tu. odlicno.

    • Igor Belan

      @tryon, 24.12.2015 - 00:55

      Bit će i bolje 🙂 Ta biblioteka igara je na neki način osnova oko koje se gradio cijeli sustav. Gotovo svaki komad sadržaja može biti povezan s tom centralnom bazom igara, po kojoj onda možete pretraživati sadržaj. Ali kako to prije nije postojalo, mora se ručno nadopunjavati i vezivati sa sadržajem pa će zasjati kako treba tek kroz neko vrijeme kako budemo dodavali nove igre i vezali novi i stari sadržaj za te igre.

  • Silvio_7Tech

    24.12.2015 - 00:13

    Samo po mogućnosti postavite da se najnoviji komentari prikazuju na vrhu a ne na dnu.

  • Lord_Sec

    24.12.2015 - 00:30

    odlican dizajn,izgled i promijene,samo dajte opciju da se moze promijeniti ova presvijetla pozadina,ubija oci!volim se dugo zadrzavat na vasem portalu,al sada nemogu vise od 10 min,stara stranica je odmarala oci dok ova umara!molim vas ucinite to!!!molim vas jos jednom!!!

  • MoGaming

    24.12.2015 - 00:38

    super izgleda,svaka čast 😀

  • superdeda2000

    24.12.2015 - 00:43

    Redakciji HCL-a se želim zahvaliti što mi godinama dostavljaju kvalitetan materijal za moj hobi. U današnje vrijeme nije se lako odlučiti za ovakav poslovni model gdje se sadržaj besplatno dostavlja korisniku uz male i neinvazivne reklame. Sadržaj je kvalitetan i dostavlja ga se puno na dnevnoj bazi. Omogućili ste nam da međusobno raspravljamo o određenim temama ne tražeći direktno od nas novac. Približili ste ovaj lijepi hobi širokim masama sa ovih područja. Redizajn je samo još jedna potvrda svega što sam gore napisao i moju podršku u potpunosti imate. Puno truda ste uložili i to se tokom godina vidjelo. Hvala vam na tome. Sretni blagdani svima iz HCL-a i svima koji čitaju najbolji portal za gaming na ovim prostorima. Vjerni čitatelj Damir.

    • Igor Belan

      @superdeda2000, 24.12.2015 - 00:57

      Awww, krasno. Sve najbolje i tebi Damire, hvala što nas pratiš 😉

    • shepard-fan

      @superdeda2000, 24.12.2015 - 01:41

      Meni se sviđa dizajn nekako mi je bolji izgleda snažno još te hipnotizira itd , HCL nastavite istim tempom ko dosad želim vam puno sreće u Novoj Godini i da recenzirate puno super dobrih naslova pozdrav od Kristiana

  • Silvio_7Tech

    24.12.2015 - 01:09

    Igore, dali možeš staviti da su noviji komentari na vrhu a stariji na dnu?

  • crophil

    24.12.2015 - 03:23

    Wauuuu. Jako lijepo… Sad treba početi s novim vijestima. Primjerica da je Fallout 4 preko Playstation networka 299 Kn do ponoći? Malo da se informiraju ljudi…

  • trulex

    24.12.2015 - 03:43

    Nego… oćete nam vratiti Ementalera?

    • Igor Belan

      @trulex, 24.12.2015 - 08:37

      Nije nigdje otišao :), vidjet ćeš mi taj nick na forumu.

  • Lundvalnaden

    24.12.2015 - 03:56

    cestitke na upgradeu, ja nisam bas bio puno aktivan (uglavnom sam na fejsu), ali sad ovo s bibliotekom igara mi izgleda odlicno i sve u svemu – centralno mjesto za gejming na balkanu!

  • rolling_1950

    24.12.2015 - 04:40

    Super.. Svida mi se izgled novog portala a najvise
    kako izgleda na mobitelu..volio bih isto da vratite tamnu pozadinu jer po tome vas pamtim…u svakom slucaju veliki plus za novi site

  • Vegeta123

    24.12.2015 - 05:54

    Nije loše ali stavite da se bar može izabrati crna pozadina i moran reci da mi je zasad malo štakav i usporen u odnosu na prije al to ce se virujem ispraviti 🙂

  • SemirTheChosen

    24.12.2015 - 06:56

    Mislim da novi Hcl sajt izgleda fenomenalno gospon Igore,gospon Žarko i gospon Brzoja i ostala gospodo sa hcl-a! Samo nastavite da se poboljšavate i da pokoravate regiju i uskoro ćete pokoriti više nego i sam Luk praziluk,mislim (Skaywalker)… 😀

  • SemirTheChosen

    24.12.2015 - 07:33

    Mislim da novi HCL sajt izgleda fenomenalno gospon Igor,gospon Žalac i gospn Mateja i ostala gospodo iz HCL-a,samo nastavite da se poboljšavate i uskoro čete pokoriti ceo region i više nego sam Luk praziluk,mislim Luk Skaywalker,ehem.

  • phobius87

    24.12.2015 - 08:44

    Premjestite ovo Facebook like dugme negdje drugo, jer ovako na vrhu je previše spustilo glavni sadržaj.

    Čestitke za novi site i sretno u daljem radu.

    By the way, čudan osjećaj je vidjeti Belanovu facu na ovoj sličici :).

  • haton

    24.12.2015 - 09:10

    Novi izgled stranice je odlican,izgleda prelijepo.A ove nove mogućnosti,kao sto su dodavanje svoje konfiguracije i odigranih igara,biblioteka i ostale je bas ono što je po meni falilo staroj stranici.

  • ux

    24.12.2015 - 09:31

    Više sam pristaša tamnijih tema tak da mi je ova bijela sad mindfuck, also nick mi se loše konvertiro 😛

  • lepiakadodo

    24.12.2015 - 10:08

    Novi HCL je odličan.Svaka vam čast na izgledu ali i trudu koji ste uložili kako dosadašnji HCl nebi otišao u povijest. Sve je ponovno tu, samo malo lijepše i uglađenije. Čestitke i hvala Vam za Božični poklon. Sretna Vam i uspješna Nova Godina…

  • SemirTheChosen

    24.12.2015 - 10:14

    Mislim da vam jenovi HCL sajt fenomenalan gospon Belan,gospon Žalac,samo nastavite da se poboljšavate i da pokoravate region,pa ćete uskoro pokoriti više nego i sam Luk Praziluk,ovaj Luk Skaywalker,ehem.

  • NikolaBest

    24.12.2015 - 10:20

    DOBAR POSAO!

  • EdoShupak

    24.12.2015 - 10:30

    Dobro izgleda samo je ova početna stranica predugačka, bilo bi dobro da se ovaj body malo prosiri kako bi vijesti isle u dvije kolone?

  • PS1

    24.12.2015 - 11:04

    Dobro vam jutro hcl ,građani i građevine 😀

  • Slim1992

    24.12.2015 - 11:25

    Morao sam napraviti profil, jer nemam pojma koja mi je e-mail adresa, kucao sam samo username….druga stvar vratite bar onu staru podlogu, ako me ista otjera sa portala to ce biti ova bijela boja….

  • MareGaming

    24.12.2015 - 11:58

    Portal izgleda super svaka cast

  • John Curton

    24.12.2015 - 12:49

    Hvala Bogu više! Čekam novi portal otkad ste ga najavili prije više mjeseci. 😀

  • Ante Malenica

    24.12.2015 - 14:01

    Opa, uspjeli ste se na kraju prebaciti na novu platformu, gg.
    Konačno bijela pozadina za lakše čitanje dužim tekstova, fino osmišljen sustav korisničkih profila i funkcionalna tražilica.
    Vidim da ima još nekih sitnica za srediti, no ovo za betu je super.
    (y)

  • movie

    24.12.2015 - 14:17

    Kada ste prije godinu dana pokušali isto ustvrdio sam da je redizajn totalno promašen i bezveze. Neki su bili oduševljeni ali vidimo odustalo se od nove stranice jer je izgleda razum pobijedio. Ovo je malo manje užasno od onoga ali je isto na tom tragu. Ne znam zašto se odustaje od prepoznatljivih boja koje su definirale portal? Ovo je sada jedna od milijun stranica istog tipa bez osobnosti. Bar da grafički izgleda reprezentativno pa ajde, ali… po meni grafički loš pokušaj koji neće doprinjeti većoj posjeti. Što se ispod haube krije nije me briga. Dođem na stranicu prolistam što me interesira i vozi dalje. Sada listajući vijesti ne osjećam se ugodno… samo moje viđenje..

    • loolvl

      @movie, 26.12.2015 - 20:08

      da, moram i ja priznati da je nekako naporna ova bijela… recimo prije sam s puno više lakoće čitao komentare, dok s ovim novim dizajnom evo već 2 dana mi stoje otvoreni tabovi dok sam se konačno natjerao čitati komentare koji me u biti zanimaju, ali zbog tog cjelokupnog dizajna nekako djeluje naporno i “meh”. Također ne znam zašto niste napravili sve kako jeste ali sa paletom boja kakve je imao stari HCL, i nadam se da ćete staviti mogućnost kasnije za izabrati tu neku ajmo je nazvati “Original” temu.

  • movie

    24.12.2015 - 14:21

    Čemu taj bezlični crni debeli okvir a unutar njega vijest na bezličnoj bijeloj pozadini? Sterilno..

  • DeS3InY

    24.12.2015 - 14:34

    Forum > PUPULARNO 😀
    Ekipa, svaka čast, sviđaju mi se preinake (osim osobno presvijetle teme al to su već ukusi). Čitamo se ^_^

  • RA-TA-TA

    24.12.2015 - 15:49

    Extra!!!!! Bas je dobro nekako izgleda savremenije i preglednije.

  • RA-TA-TA

    24.12.2015 - 15:52

    WoW!!! Svaka cast ljudi, svaka cast!

  • bartul_9

    24.12.2015 - 16:09

    Svaka cast ekipa na odradenom poslu, novi izgled je predivan, pase mi sve.Kad ce forum doc? HCL u <3

  • Branjo84

    24.12.2015 - 16:42

    Nostalgija za starim forumom

  • glava11

    24.12.2015 - 17:31

    Kao čest posjetitelj mogu reći da su izgled i iskustvo korištenja novog ruha pravi levelUp, svaka čast na obavljenom poslu!
    Kao web developer sam također zadovoljan – responzivnost, material dizajn, user profili, naprednije komantiranje.. WP je čudo i sad ste u koraku sa vremenom 😉
    Znam koliko je krvi ispišano za ovakav projekt i samo se nadam da ćete i dalje stvarati odličan sadržaj, ipak smo svi zbog njega tu.

  • szakel654

    24.12.2015 - 19:59

    dizajn je odlican, svaka cast! zasad je malo sve to sporo ali opravdano nadam se da ce sve sukoro biti kako treba 😉

  • Mr.Ericsson

    24.12.2015 - 20:13

    Ja recimo ne mogu editirati svoj profil(staviti profilnu sliku i sve one nove fensi šmensi stvari). Sve što sam uspio je dodati igre i to je to.

  • Glavas_ZG

    24.12.2015 - 20:47

    Odlično odrađeno, nedavno je i Reboot imao redizajniranje, no ovdje je mogo bolje odrađeno, pogotovo iz razloga jer je sve sačuvano što je do sada bilo sadržaj foruma i profila korisnika.

  • Vejn

    24.12.2015 - 22:26

    Trenutno imam vise problema sa HCL portalom nego sa Arkham Knight igrom haha… Prvo sam bio ubjedjen da sam promasio sajt skroz, gledam, nista mi nije jasno, a onda sam jedva ovarisao sa logovanjem lol… U svakom slucaju meni nije pregledan kao ”stari” ali to je svakako stvar navike, uhodacu se brzo… Da, stvarno, a gdje je sad LOG OUT !? xD Svaka cast na trudu, ovo je ogroman zalogaj, mozda kobinacija bijele i crne boje nije bas najbolja, izbi oci nekako, ali u svakom slucaju meni su bitne vjesti i nacin na koji ste radili sve do sada….

  • funky0308

    24.12.2015 - 23:51

    Neki dan (da li jucer ili prekjucer, nemam pojma) pokusavam na hcl.hr I nece…kad ono, novi site..ako je to bio razlog, a ocito je, sto nisam mogao na portal, onda vam je oprosteno :).
    Meni ovo izgleda stvarno jako ali jako dobro…OK, ima jos posla, ima da..i sami ste rekli (recimo, kod uredjivanja profila, dodam jednu igru i kasnije ne mogu dodavati druge, moram obrisati sve igre i kreniti ispocetka, na forumu, ne rade emotikoni I formatiranje teksta, dakle, mogu samo rucno dodati [“B]tekst[/B”] da mi bolda tekst ili podcrta ili ukosi…dodavanje priloga u formu takodjer za sada ne radi) – ovo navodim samo da mozete lakse ispraviti, mozda ne znate za sve probleme, nikako kao losu stvar.
    Jbno ste radili na portalu i stvarno se vidi da se ubijate od posla da nam ‘baza’ bude sto bolja, lijepsa I brza..

    Ostanite genijalni i pisite i dalje ovakve dobre tekstove, nasu, odnosno moju podrsku uvijek imate (ako vam to ista znaci)…

    Pozdrav – eto…ovdje boldanje radi 😉

  • KhorneFlake

    25.12.2015 - 01:14

    Inače, vidim da određeni korisnici i dalje imaju svoje stare postove, dok ja krećem od nule, iako mogu da vidim svoje postove na starijim artiklima na kojima je prikazan i moj prethodni avatar, a klik na profil me vodi mom sadašnjem stanju gdje trenutno imam samo 2 posta. Da ne spominjem da su mi sve stare lične poruke takođe nestale. Da nije neki bug zbog promjene pass-a? Ko će znati.

  • Leon Gal

    25.12.2015 - 12:13

    Svaka čast, isplatilo se čekanje, stranica izgleda odlicno!
    Sve pohvale!!!

  • RedEy3

    25.12.2015 - 12:48

    Ja zadovoljan, jedino da je ova bijela boja za nijansu tamnija.

  • Dilo_trasul

    25.12.2015 - 14:13

    Dobar posao ste odradili !

  • apach

    25.12.2015 - 17:03

    Cestitam na novom izgledu momci…ljepo je vidjeti da se neko u danasnjem vremenu trudi da ugodi svojim korisnicima, bar sto se tice nasih prostora 🙂
    Sto se tice samoga dizajna odlicno je sve al se slazem sa nekim clanovima da bi mozda boja sajta mogla biti u nekoj drugoj boji, recimo u boji vasega loga, bijela je malo dosadna, monotonam ili da stavite mogucnost da se moze po zelji izabrati neke ponudjene pozadine sajta, pa kome se sta svidja nek izvoli sebi ugoditi oku, ali dobro netreba traziti dlaku u jajetu haha, jos jednom svaka vam dala momci 😉

  • MareGaming

    25.12.2015 - 20:10

    SVe izgleda super, svaka cast

  • BobRock

    25.12.2015 - 21:49

    novi dizajn je po meni jako loš. Kopija novih loših dizajna stranica tipa gamespot i gametrailers. Čak ih kopirate i po tome što ste počeli recenzirati filmove…

  • IcemanSL

    25.12.2015 - 21:58

    Novi dizajn, nove stvari, poboljšani forum su odlični ali kao i 80% korisnika na HCL-u smeta mi malo svijetlija boja, da se bar može mijenjati u boju koju mi hoćemo. Ali inače je sve super !!!

    • Luka J

      @IcemanSL, 29.12.2015 - 08:49

      Iskreno bilo bi najbolje ovako.

  • Black op

    26.12.2015 - 09:14

    A sta je sa zlatnim dabrom?

  • Filip Ruzi

    26.12.2015 - 10:39

    Sve ljepo izgleda, ali imam problem sa uređivanjem svog profila, svaki put kad pokušam uredit svoj profil ili unijeti konfiguraciju stranica mi se samo ponovo učita. :/

    • Igor Belan

      @Filip Ruzi, 27.12.2015 - 00:38

      Takvi probleme će neki od vas (ne svi) imati povremeno ovih dana. Malo je prekompleksno da objašnjavam zašto, ali nije ni bitno – glavno da mi znamo zašto i da radimo na tome da se i to riješi 🙂

  • loolvl

    26.12.2015 - 21:46

    može li mi tko reći kako da se ulogiram na forum… nemam nikakve opcije ponuđene ? prije par dana sam imao ali se nisam mogao ulogirati.. btw nadam se da ćete spojiti stare forumske profile sa novim portalskim

    • Igor Belan

      @loolvl, 26.12.2015 - 23:33

      Da da, sve će to biti spojeno u jedan profil. Trenutno je forum opet u modu održavanja pa se zato ne možeš prijaviti. Ali inače, čim se prijaviš ovdje na portalu, odmah ćeš biti prijavljen i na forumu (namjerno nema opcija za ulogiravanje na forumu, login mora ići preko portala).

    • loolvl

      @Igor Belan, 28.12.2015 - 19:56

      super… nadam se da će profili biti identični, jer trenutno mi ovome na portalu fali zagrada (trebalo bi biti “l)oolvl” ). I još nešto, fali mi opcija “Osvježi komentare”

  • MinFin

    27.12.2015 - 00:48

    WOW

  • Juki07

    27.12.2015 - 09:31

    Super igore odkako niste ništa objavili na youtubu mislio sa da si otišao na godišnji.Hahahahahaha.

  • heavyy_rain

    27.12.2015 - 18:25

    upravo sam se prijavio na vas sajt i jako mi se svidja! samo naprijed i videi su vam super na yutube takodjer.

  • zorinho20_hr

    28.12.2015 - 09:54

    Sve ok,samo mi fali ona tamna pozadina.

  • Dragster

    28.12.2015 - 20:29

    <3 Odlično!

  • Luka J

    28.12.2015 - 23:31

    Igore, pogledaj moj prijedlog.
    Prijedlog

  • Luka J

    29.12.2015 - 08:48

    Igore, odlično je evo napravio sam novi prijedlog.

  • berac_malina39

    29.12.2015 - 22:10

    Ja sam na HCL.hr portalu samo na mobitelu i ovaj novi me stvarno oduševio. Sve je super!!! Nekako je sve živnulo sada kada sam došao, sve je svjetlije, iako vam je logo tamnoplav i mislim da je pozadina trebala biti neka tamnija 😉

  • Filip Ruzi

    30.12.2015 - 21:38

    ja imam dosta problema s novim forumom :/

    • baDarmageddoN

      @Filip Ruzi, 31.12.2015 - 08:49

      Ja samo jedan… Ne mogu ništa komentirati jer mi ne prepoznaje prijavu.

  • FilipVeseli

    10.01.2016 - 20:44

    Bas je EKSTRA !!!

  • ludisplico

    12.01.2016 - 03:57

    Evo moj prvi komentar. Inace pratim vas duze vremena i mislim da ste jedini ozbiljni
    Gameri,ljudi na balkanu.? Onaj ko ne prati hcl,a
    voli igre i sve sta ide uz to,taj nije normalan i ocito ima sindrom blage neupucenosti u dobre stvari! Veliki pozdrav,samo naprijed!

  • Vladimir Mitic

    13.01.2016 - 00:02

    Portal je super!!!! SVAKA CAST!!! 😀

  • Vladimir Mitic

    14.01.2016 - 22:10

    Molim vas nemojte ignorisati ovu poruku!
    Svaki put kliknem na ulepsavanje profila, ili ako hocu da dodam knfiguraciju mog racunara, brovser ucita istu stranu ponovo, ali u gornjem desnom vrhu ovog belog polja pise -1, sta se desava, treba mi pomoc!!

  • swexon

    22.01.2016 - 19:19

    Iskreno i da imate praznu stranicu, tek u izradi i da je neznam koliko spora ja bi vas pratio i promatrao ko i sve ove godine, jer ste odlicni, Posebne pohvale gospodinu Igor Belan samo tako neprijed.

  • -X3M-W1k1n6

    06.02.2016 - 23:00

    Meni je ok novi image.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?