HCL.HR

Dodajte malo stila u svoj gaming setup uz ove Logitech proizvode

PR 17.03.2021.


Ako vam je dosta standardne crne periferije i tražite nešto drugačije da pokaže vaš stil i učini vaš gaming setup nešto posebnijim, ova tri Logitech proizvoda su baš za vas.

Stil je individualan. Svi smo drugačiji. Pa ako i kroz svoju gaming opremu želite pokazati svoj stil i razigrati malo svoj setup, Logitech je stvorio Logitech G Color Collection.

Ova posebna kolekcija gaming periferije ne boji se biti drugačija, baš kao ni vi, a ima specifikacije uz koje se možete natjecati s najboljima.

 

LOGITECH G102 I G305 GAMING MIŠEVI

Logitech G102 je prije svega jedan od najpristupačnijih gaming miševa koje možete nabaviti uz potpisnu Logitech kvalitetu. Uz odličan optički senzor (od 200 do 8000 DPI) koji osigurava precizno praćenje i responzivnost, ima i ukupno šest tipki. Posebnu pažnju Logitechovi inženjeri posvetili su dvjema glavnim tipkama koje uz tehnologiju naprednog zatezanja opruga pružaju poboljšan i precizan doživljaj klikanja.

Logitech G305 nešto je skuplji, ali i dalje iznimno pristupačan za performanse koje pruža. Umjesto kabela ovdje dobivate vrhunsku Lightspeed bežičnu tehnologiju iz Logitecha, koja se već dokazala kao ponajbolja na tržištu bežične periferije. Osim toga, G305 ispod haube skriva Logitechov napredni HERO senzor (do 12 000 DPI) za uvijek dosljedne performanse bez akceleracije, filtriranja i umjetnog zaglađivanja pokreta.

No tehnologija je uvijek vrhunska kada pričamo o Logitechu, a glavna posebnost ove kolekcije je zapravo specifičan dizajn, boje i stil. Oba gore spomenuta modela podržavaju Lightsync RGB osvjetljenje koje možete fino podesiti uz Logitech G Hub softver. Ali možete ih nabaviti i u četiri različite boje kućišta. To ne viđate svaki dan!

Klasični ste tip gamera? Sve pet. Uzmite crni model i dobivate sjajne performanse za cijenu.

Želite ipak učiniti svoj gaming setup malo vizualno posebnijim? Izaberite između bijelog, lila ili plavog kućišta.

LOGITECH G733 BEŽIČNE SLUŠALICE

Nove bežične slušalice Logitech G733 u gaming donose svojevrsnu revoluciju, a vaš stol za igranje čine manje mračnim mjestom. Riječ je o iznimno laganim slušalicama (svega 278 grama) koje uz klasičnu crnu dolaze i u atraktivnim bojama Logitech G Color kolekcije: bijela, plava i lila.

Udobnost korištenja jamče i inovativne šarene trake za glavu od tkanine, koje se mogu preokrenuti za drugačiji izgled ili se jednostavno mogu zamijeniti kupovinom novih s drugačijim dizajnom.

No ove slušalice nisu samo dizajnerski komad. Daleko od toga. Možda već znate za hvaljeni Logitech Pro X Lightspeed headset pa će vam biti zanimljivo čuti da ove slušalice dijele glavninu značajki upravo s tim hvaljenim modelom.

Pune se preko USB-C kabla, a napunjene mogu vam omogućiti do 29 sati igranja. Obzirom na to da dolaze s USB prijemnikom (u istoj boji kao i slušalice), kompatibilne su s računalima, ali i PS4 konzolom. G733 također podržava DTS X 2.0 virtualni surround zvuk i ima prilagodljive postavke mikrofona unutar Logitechovog softvera G Hub.

Putem istog softvera slušalice je moguće dodatno personalizirati izborom RGB osvjetljenja LED panela na bočnima stranama slušalica.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?