HCL.HR

Evo što možete osvojiti ako dođete na našu Hearthstone proslavu u Zagrebu

Miroslav Pervan 10.05.2016.   •   2 komentara


Svi ste pozvani, ulaz je besplatan, a možete sudjelovati na popratnim Hearthstone turnirima i drugim aktivnostima te osvojiti 600kn vrijedne slušalice, ekskluzivni card back i druge Blizzard goodiese!

hct-zagreb-tournaments

Naš veliki, trodnevni Hearthstone event u Studentskom centru u Zagrebu kreće već ovog petka, a nakon što smo vam u prethodnoj vijesti objasnili važnost ovog događaja i njegovo mjesto u ovoj sezoni Hearthstone Championship Toura, vrijeme je da počnemo otkrivati što sve možete očekivati od dodatnih aktivnosti, pored glavnog natjecanja.

Kao što smo već objasnili, svi ljubitelji Hearthstonea i gaminga općenito su dobrodošli, a ulaz na ovaj event bit će potpuno besplatan.

Osim što ćete moći popratiti veliko Hearthstone natjecanje na europskoj razini, kao glavnu dodatnu aktivnost organizirat ćemo četiri zasebna Fireside Gathering turnira za sve zainteresirane posjetitelje. Dva najbolja igrača iz svakog od tih turnira osigurat će si prolaz u završnicu gdje će snage odmjeriti osam najboljih igrača. U završnici smo za najboljeg igrača pripremili 600 kuna vrijedne Turtle Beach Ear Force Recon 320 gamerske slušalice koje poklanja službeni zastupnik Blizzard Entertainmenta u našoj regiji – www.game-world.hr. Pogledajte ih samo, nisu li prekrasne?

turtle-beach-headset

Pravila za ovu seriju popratnih Fireside turnira temelje se na dobro poznatoj Conquest best-of-five postavi pravila. Ako je ovo prvi put da čujete za Conquest format natjecanja, samo pogledajte ovaj video i sve će vam biti jasno.

Moramo napomenuti da svi posjetitelji koji se planiraju natjecati na tim popratnim Fireside Gathering turnirima moraju donijeti vlastiti uređaj koji je u stanju pokretnuti Herarthstone. Tablet, smartphone ili laptop – samo ponesite uređaj na kojem igrate Hearthstone i dođite se natjecati. Čak i ako se ne izborite za nastup u finalu i ne osvojite te krasne Turtle Beach slušalice, zagarantiran vam je ekskluzivan Power Core card back koji se može dobiti samo na ovakvim eventima i koji će dobiti svi sudionici naših Fireside turnira kroz ta tri dana u Zagrebu.

power-core-card-back-1

Osim svega toga, pripremili smo i nagrade za nekoliko najboljih iz svakog turnira, no neke od tih nagrada ćemo još malo držati iza vela misterija. Drugim riječima, dođite u petak, subotu i nedjelju u Studentski centar i saznajte o čemu se radi.

Za natjecanje se možete prijaviti na licu mjesta, do pola sata prije početka turnira. Detaljni popis pravila i kako prijaviti svoje deckove pročitajte u našem postu na stranici eventa na Facebooku. Raspored turnira izgleda ovako:

HCL Fireside Gathering #1 – Petak, 13.5. – 12:00
HCL Fireside Gathering #2 – Subota, 14.5. – 12:00
HCL Fireside Gathering #3 – Subota, 14.5. – 17:00
HCL Fireside Gathering #4 – Nedjelja, 15.5. – 12:00
HCL Fireside Gathering Finale – Nedjelja, 15.5. – 17:00

Od ostalih aktivnosti organizirat ćemo i zabavne mini-turnire kao što su: Wild Tournament, The Best Brawler i Pain Tournament. No ni to nije sve jer ćemo za zainteresirane organizirati i nekoliko kvizova tematike Hearthstonea, da vidimo koliko uistinu poznajete igru. Pravila svih mini-turnira i njihov raspored objavit ćemo tijekom sljedeća dva dana pa samo nastavite pratiti HCL.

Samim sudjelovanjem i u nekoj od ovih popratnih aktivnosti možete ugrabiti Power Core card back, a najspretnije u svakoj kategoriji očekuju i svakakvi Blizzard goodiesi, od card packova preko ovakvih plišanaca do majica.

Dakle, prijatelje za ruku, smartphone u džep ili laptop u ruksak i vidimo se već ovog petka u Klubu SC koji se nalazi u kompleksu Studentskog Centra u Savskoj cesti broj 25 u Zagrebu.

Komentari (2)

  • OoReadMyMindoO

    10.05.2016 - 23:37

    svaka čast za ovo 🙂

  • Bru

    11.05.2016 - 21:11

    Odlicno idemo se rasiriti i po ostalim gradovima Split , Rijeka , Zadar, Dubrovnik .. ne zapostavljajte svoje gamere 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?