HCL.HR

Dolazi nam Terraria 2

Renato Pedišić 07.10.2013.   •   8 komentara


Nastavak Terrarije, akcijskog RPG sandbox platformera, potvrđen je od strane tvorca originalne igre, a fanove očekuju mnoga poboljšanja na osnovni koncept koji je i danas iznimno popularan.

Dolazi nam Terraria 2, potvrdio je tvorac originalne igre Andrew “Redigit” Spinks u razgovoru za Rock, Paper, Shotgun. Ta je najava došla prirodno nakon što je izjavljeno kako nakon nedavno implementirane 1.2 nadogradnje za originalnu Terrariju ta igra više neće dobivati značajnije količine novih sadržaja. U planu su tek eventovi za značajna događanja poput Noći Vještica te takozvani “endgame” koji bi trebao zaokružiti cijelu igru.

Redigit je za RPS izjavio sljedeće: “Vrlo sam uzbuđen oko početka rada na Terrariji 2. Igra će biti drugačija, ali će dijeliti mnogo toga s originalnim naslovom. Želim zbilja proširiti cijeli Terraria univerzum. U Terrariji 2 želim dodati beskrajan broj svjetova tako da niste vezani samo za jedan. Moći ćete putovati bilo gdje i pri tom želim dodati značajnu raznolikost okoliša”.

Početak rada na nastavku Terrarije očekuje se za tri do četiri mjeseca pa je jasno kako ćemo ga trebati čekati još neko vrijeme, pogotovo zato što nova igra neće biti financirana od strane fanova, a Redigit želi da na njoj radi što manji broj ljudi, što objašnjava na sljedeći način:

“Kada sam napravio Terrariju, napravio sam ju u četiri mjeseca i nisam potrošio puno novca. Volio bih kad bi isto bilo moguće s Terrarijom 2. Moja osobna želja je ta da se nikad ne nađem u situaciji gdje bih trebao dodatan novac da financiram svoje vlastite projekte”.

Sada kad znamo te novosti, možemo se opustiti i na miru upustiti u daljnje igranje Terrarije, koju na Steamu možete nabaviti za svega 10 eura.

Komentari (8)

  • Black op

    07.10.2013 - 10:06

    "pogotovo zato što nova igra neće biti financirana od strane fanova" sta bi to trebalo znaciti?Zar je prva Terraria imala financiranje od fanova?

    • Me666

      @Black op, 07.10.2013 - 13:49

      Vjerujem da nije, ali Redigit je dodatno naglasio da ni dvojka neće

  • LordHezi

    07.10.2013 - 12:06

    zna li neko zašto ne mogu pokrenut terrariu na Galaxy Ace S5830i , na googleplay piše da mi mob podržaje ovu igru ali ja nju skinem i nmg je pokrenut ?

  • scarwin

    07.10.2013 - 12:12

    zbog ARMv6 procesora. šta ti piše kad je nemoš pokrenit?

    • LordHezi

      @scarwin, 07.10.2013 - 12:26

      pokrenem je, crn ekran i onda me vrati na home. Na googleplay piše da mi može na mob 😛

    • Captain Crash

      @scarwin, 07.10.2013 - 14:31

      probaj otic u aplikacije i nac je tamo,force stop ili prisilno zaustavljanje pa restartaj mob i onda pokreni

    • vilim

      @scarwin, 08.10.2013 - 14:30

      uspio je čim ne odgovara…

  • Markos Hristovski

    23.07.2016 - 23:58

    I nikad nije izaslo, a updaeti za terrariu 1 idalje izlaze

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?