HCL.HR

Doom Slayer dobiva žensku konkurenciju u pucačini radnog imena Final Form

Hrvoje Smoljić 10.06.2021.   •   2 komentara


Pucačina radnog imena Final Form u prvom prikazu jako podsjeća na avanture našeg omiljenog, nabrijanog lovca na demone.

Koch Media pod svojim ogrankom Prime Matter u narednih par godina planira izbaciti velik broj igara. Jedna od njih koja će svjetlo dana vjerojatno ugledati kasnije od ostalih bit će pucačina radnog imena Final Form. Na igri radi Varšavski studio Reikon Games koji je prije ovog izbacio samo izometrijsku pucačinu Ruiner.

U Final Formu kontrolirat ćemo Valkirye – ženskog androida odgovornog za sigurnost svemirskog broda koji predstavlja zadnju nadu za opstanak čovječanstva. Brod je naime u potrazi za božanskim bićem koje će omogućiti posadi putovanje kroz vrijeme i druge dimenzije. Naravno, tu je u igri i druga, neprijateljski nastrojena vanzemaljska rasa koja će nas opstruirati na svakom koraku.

Ono malo prikazanog gameplaya uvelike podsjeća na frenetičnu, krvavu i brzu akciju novijih Doom igara. Posebno ističu činjenicu kako će Valkyrine sposobnosti, ali i izgled biti prilagodljivi željama i gameplay stilu igrača. Ta će mogućnost biti naročito značajna s obzirom kako će igra podržavati kooperativno igranje za do 3 igrača.

Zna se kako će igra stiže na PC i konzole, iako nije specificirano za koje točno. Ono što se ne zna je datum izlaska, ali ne očekujte tako skoro s obzirom na oskudne informacije te činjenicu kako igra još uvijek koristi radno ime, tj. kako ovo uopće nije njen “Final Form”.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • Dick Johnson

    10.06.2021 - 22:35

    Obje sekunde prikazanog gameplaja su djelovale OK.

  • PeroPoplava

    10.06.2021 - 23:16

    Nema doom slayer konkurencije, doom is eternal.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?