HCL.HR

Oznaka: FPS igre

RecenzijaDeathloop

Filip Zorić 02.10.2021.

Nakon dvije odgode, konačno nam je stigao Deathloop – najnovija igra od tvoraca Preya i Dishonoreda. Ima li dobrih razloga za proživjeti ovu vremensku petlju?

Kreatori popularne pucačine Splitgate prikupili 100 milijuna dolara financija

Stjepan Fikter 15.09.2021.

Značajna financijska injekcija koja je omogućena zahvaljujući uspjehu Splitgatea omogućit će da studio ostane i dalje nezavisan te okrenut prema zajednici igrača.

Fortune’s Run je retro FPS s fokusom na brzo kretanje i još bržu akciju

Stjepan Fikter 16.08.2021.

Miješajući blisku i udaljenu borbu, Fortune’s Run će testirati naše kretnje i reflekse bilo to dok ciljamo protivnike, odbijamo metke ili ulazimo u blisku borbu kako bi gušili neprijatelje.

Provjerite kako izgleda kozmički FPS Forgive me Father

Stjepan Fikter 15.08.2021.

Svijet inspiriran Lovecraftom koji je vizualno prikazan kroz stripovsku grafiku te s gameplay osjećajem iz retro pucačina doživjet ćemo u nadolazećoj igri Forgive me Father.

Supplice bi mogao biti ugodno iznenađenje retro FPS nostalgičarima

Stjepan Fikter 15.08.2021.

Što se dogoditi kada se okupe veterani Doom modifikacijske scene i FPS kreatori? Još jedna retro pucačina koja nas podsjeća kako je bilo igrati FPS igre 90-ih godina.

Selaco je novo predstavljena pucačina inspirirana F.E.A.R.-om i Doomom

Stjepan Fikter 15.08.2021.

Kampanja i naglasak na radnju, intenzivna akcija, fokus na umjetnu inteligenciju te podrška za modove oblikovat će nadolazeću pucačinu koja je inspirirana FPS klasicima.

Blood West je novi FPS smješten na Divljem zapadu

Stjepan Fikter 15.08.2021.

Sloboda u pristupu borbi, istraživanje i menadžment resursa te nelinearni gameplay glavne su odlike novonajavljenog FPS naslova.

Demo verzija Cultica poziva na eliminiranje kultista

Stjepan Fikter 14.08.2021.

Retro izgledom, moderno tehnologijom, Cultic vodi nas na nostalgično putovanje kada su pucačine na PC platformi počele osvajati gaming tržište.

Retro pucačina Brutal Fate ima novi gameplay prikaz

Stjepan Fikter 14.08.2021.

Iako naslov novog Brutal Fate videa za govori o kratkom prezentiranju radnje, naglasak je ipak na onom eksplozivnijem dijelu igre.

Retro FPS Prodeus moći ćemo i kooperativno igrati

Stjepan Fikter 14.08.2021.

S novim trailerom otkriveno je kako će Prodeus dobiti mogućnost kooperativnog igranja za dvoje igrača koje kreće s testiranjem u nadolazećim tjednima.

Cyberpunk hardcore retro FPS SPRAWL ima novi gameplay trailer

Stjepan Fikter 14.08.2021.

Smješten u cyberpunk okruženje, SPRAWL nam demonstrira akcijom nabijeni gameplay u kojemu osim naglaska na kretanje imat ćemo i mogućnost usporavanja vremena.

Provjerite koliko blesavo izgleda pucačina Bears In Space

Stjepan Fikter 14.08.2021.

Ako mogu zmije u avionu, što ne bi mogli i medvjedi u svemiru iako su u igri zapravo roboti i super blesavo, ali simpatično naoružanje kojem bi trebali imati pristup ove godine.

Amid Evil ekspanzija The Black Labyrinth ima novi trailer

Stjepan Fikter 14.08.2021.

Nova oružja, novi protivnici i novi leveli – sve što bi očekivali od jedne ekspanzije i koja sada ima gameplay trailer, ali još uvijek nema konkretni datum izlaska.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?