HCL.HR

Oznaka: FPS igre

HCL VideoProbao sam hit pucačinu The Finals i vi biste trebali također

Igor Belan 03.01.2024.

Ako su japanski RPG-ovi vaš đir onda ne morate, ali ako volite online pucačine – The Finals je besplatan, fluidan, dinamičan, responzivan i SOČAN. Kao da su Call of Duty i Battlefied dobili posebnu malu bebu.

Retro pucačina Supplice početkom idućeg mjeseca dolazi u early access

Stjepan Fikter 15.03.2023.

U četvrtom mjesecu imat ćemo prilike zaigrati ranu verziju pucačine Supplice koja će nas vratiti u vrijeme pucačine koje su se igrale sredinom 90-ih godina.

HCL VideoZaigrao sam Overwatch 2 – može li ovo dostići slavu originala?

Filip Zorić 06.10.2022.

Neke od najavljenih stvari vezanih uz Overwatch 2 bile su kontroverzne, ali sad je nastavak konačno tu – i besplatan je! Pa idemo zaigrat pokoji meč i vidjeti je li se isplatilo čekanje.

HCL VideoProbao sam Isonzo, onu WW1 igru koja nas šalje na talijansko bojište

Filip Zorić 19.09.2022.

Isonzo bi trebala bit jedna od onih hardcore pucačina u kojoj se greške skupo plaćaju i igrači moraju bit taktičniji. Pa pogledajte kako sam na momente postao kamper u napetim bitkama Prvog svjetskog rata.

Otkriveno je kada posjećujemo Divlji zapad u igri Blood West

Stjepan Fikter 27.01.2022.

Divlji zapad nastanjen demonima u Blood Westu imat ćemo prilike posjetiti u prvoj polovici drugog mjeseca i to prvo kroz Early Access verziju igre.

HCL VideoProbao sam Bright Memory: Infinite, pucačinu koja izgleda kao AAA igra, a napravio ju je jedan Kinez

Igor Belan 04.12.2021.

Ako volite pucačine poput Bulletstorma i Shadow Warriora, Bright Memory: Infinite bi vam se mogao svidjeti – pogotovo kad čujete da iza igre koja izgleda tako dobro stoji više-manje samo jedan čovjek.

RecenzijaDeathloop

Filip Zorić 02.10.2021.

Nakon dvije odgode, konačno nam je stigao Deathloop – najnovija igra od tvoraca Preya i Dishonoreda. Ima li dobrih razloga za proživjeti ovu vremensku petlju?

Kreatori popularne pucačine Splitgate prikupili 100 milijuna dolara financija

Stjepan Fikter 15.09.2021.

Značajna financijska injekcija koja je omogućena zahvaljujući uspjehu Splitgatea omogućit će da studio ostane i dalje nezavisan te okrenut prema zajednici igrača.

Fortune’s Run je retro FPS s fokusom na brzo kretanje i još bržu akciju

Stjepan Fikter 16.08.2021.

Miješajući blisku i udaljenu borbu, Fortune’s Run će testirati naše kretnje i reflekse bilo to dok ciljamo protivnike, odbijamo metke ili ulazimo u blisku borbu kako bi gušili neprijatelje.

Provjerite kako izgleda kozmički FPS Forgive me Father

Stjepan Fikter 15.08.2021.

Svijet inspiriran Lovecraftom koji je vizualno prikazan kroz stripovsku grafiku te s gameplay osjećajem iz retro pucačina doživjet ćemo u nadolazećoj igri Forgive me Father.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?