HCL.HR

Dostupan Assassin’s Creed III: The Tyranny of King Washington DLC

ToxarE 19.02.2013.   •   0 komentara


Prvi dio epizodnog DLC sadržaja za Assassin’s Creed III od danas je dostupan na X360 i PC platformama, dok na PS3 stiže sutra.

Prvi pravi singleplayer dodatak za prošlogodišnji Assassin’s Creed III danas kreće u prodaju. The Tyranny of King Washington, odnosno prva od tri epizode istoga, naslovljena kao Infamy, postavlja alternativni povijesni scenarij u kojemu se George Washington nije povukao sa svoje predsjedničke funkcije već se okrunio kraljem i počeo provoditi teror nad Amerikom. Razlog ovakvom scenariju leži u jednoj zanimljivosti koju je Ubisoft stavio još u Assassin’s Creed II, no nećemo vam sad spoilati o čemu se točno radi, iako je to vrlo lako za pogoditi.

Osim nove kampanje u trajanju oko dva i pol sata, ovaj DLC donosi i novu gameplay mehaniku. Naime, Connor sada može postati nevidljiv po cijenu svoje energije te može upravljati vukovima. Uvršteni su i novi neprijatelji u obliku stražarskih pasa koji mogu nanjušiti Connora.

Infamy se može kupiti po cijeni od 800 MS bodova iliti 10 dolara, a moguće je i odmah kupiti još dvije nadolazeće epizode po cijeni od ukupno 30$. DLC zvan The Betrayal izlazi 19. ožujka, a The Redemption 23. travnja.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?