HCL.HR

Dostupna je Forsaken Masters ekspanzija za Path of Exile

Stjepan Fikter 22.08.2014.   •   3 komentara


Nova ekspanzija predstavlja sedam Forsaken Mastersa koji će igračima ponuditi različite misije, a tu su i drugi sadržaji poput novih Challenge liga, predmeta i vještina.

Besplatni akcijski RPG Path of Exile dobio je još jedno proširenje u obliku Forsaken Masters ekspanzije. Ovo proširenje predstavit će sedam Forsaken Mastersa koji se mogu naći lutajući Wraeclast divljinom, a svaki od njih ponudit će unikatne zadatke, treninge, misije i druge stvari.

Također nas očekuju nove Challenge lige, poboljšane boss bitke, redizajnirano pasivno drvo vještina, unikatni predmeti, PvP Spectator mod i još puno promjena koje možete pročitati na službenoj stranici. U slučaju da ste uzeli odmor od Path of Exilea, možda je sada vrijeme da ga ponovno zaigrate.

Komentari (3)

  • IcemanSR

    22.08.2014 - 16:41

    Iskreno..dzaba im sve to.. Ja sam odustao od igre ,nakon sto sam digao nekoliko likova na 85 i jednog na 94,i onda mi taj 94 umre na besraman nacin ,od jednog kripa u 2 sekunde,bez mogucnosti da reagujes.izgubio 7200 HP,(sto je masovno u ovoj igri)
    Dok ne poprave ta sranja ,sto se nikad nece desit,jer je kombat mehanika losa..nece biti ni napredovanja igre u elitne grane.

  • derp

    22.08.2014 - 18:34

    Tooo! Napokon razlog da nagovorim prijatelja da igra sa mnom…

  • Megakmica

    22.08.2014 - 20:06

    I dalje jedna od najboljih ARPG igara koje sam ikada igrao i još uvijek igram a uz to i još besplatna.Zapustio sam je u zadnjih par mjeseci al ispravit če se i to.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?