HCL.HR

Dota Underlords izlazi iz early accessa, ali prognoza nije vedra

Zoran Žalac 10.01.2020.   •   3 komentara


Dotina verzija popularnog auto chess formata uskoro će se pojaviti u verziji 1.0, čini se u pravo vrijeme jer sve više gubi igrače.

Fenomen auto chessa koji je ponikao 2019. sada će dobiti prve konkretne igre izvan early accessa, a jedna od njih je i Dota Underlords. Iz Valvea su najavili kako će njihova auto chess igra dobiti još jedno ažuriranje, a potom će u drugom mjesecu 2020. službeno biti lansirana u verziji 1.0.

Ostaje za vidjeti hoće li to uopće pomoći igri jer je od fantastičnog starta interes za njom jako opao. Dota Underlords tako je ljetos igralo više od 200 tisuća igrača istovremeno, da bi taj broj pao za više od 90%. Za Valve ovo inače nije ohrabrujući rezultat jer je ovo druga njihova igra u zadnje dvije godine koja nije uspjela zadržati svoje igrače na dulje vrijeme. Ipak, ocjene igrača daleko su pozitivnije za Dotu Underlords nego za kartašku igru Artifact.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • KPsrna

    11.01.2020 - 15:05

    nema do TFT-a

  • Wik7im

    11.01.2020 - 17:31

    Custom mape bi trebalo bolje tretirati, ima remek djela

  • Hardcell

    12.01.2020 - 22:35

    Zbog idiotskog ponasanja ljudi Artifact nije zazivio… ne znam koji su kurac uopce slusali feedback. Igra je ispred svog doba, nevjerovatno da zapravo svaki profesionalni igrac karata koji je zaigrao ostao impresioniran sistemom. Draft bi trebao naucit ljude igrat, a postoji sansa za osvojit jos paketa. Ne ne svak cvili ko pacov jer ne mogu imat sve za metadeck da lupaju bez duse. Odma igra pay to win. #Longhaul

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?