HCL.HR

Double Fine Adventure postao Broken Age

Stjepan Fikter 25.03.2013.   •   1 komentara


Nova avantura Tima Schafera koja je postigla veliki uspjeh na Kickstarteru napokon je dobila ime. Više je nećemo zvati Double Fine Adventure niti Reds, kako je bio kodni naziv, već Broken Age.

Stiglo je službeno ime za novu avanturu koja će izaći iz radionice Double Fine studija. Broken Age je point and click igra koja će u centar zbivanja staviti mladu djevojku i dječaka koji žive paralelne živote. Djevojčina sudbina je takva da ju je selo odlučilo žrtvovati morskome čudovištu, no ona se odbija pomiriti s tim i odluči se na borbu. S druge strane, dječak živi na svemirskome brodu pod nadzorom majčinskoga računala, no želi se odvojiti od njega jer mu je želja otići u avanture i činiti dobro u svijetu.

Osim što smo saznali ime igre, Broken Age je dobio i službenu stranicu na kojoj možete prednaručiti igru ako je već niste podržali putem Kickstartera. Stranica sadržava dvije opcije za prednarudžbu: onu od 15 dolara, kojom dobivate rani pristup beta verziji te finalnu igru, kao i opciju od 30 dolara, koja uključuje pristup posebnom dijelu foruma te sve epizode dokumentarnog filma koji prati razvoj igre.

Komentari (1)

  • Andrash

    26.03.2013 - 01:04

    kul. Ziher će nešto ultra orginalno i kreativno biti kao sve od schafera

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?