HCL.HR

Double Fineova strategija Massive Chalice ima gameplay video od 29 minuta

Stjepan Fikter 30.08.2014.   •   0 komentara


Druga Kickstarter uspješnica tvoraca Psychonautsa i Broken Agea dobila je video u trajanju od 29 minuta u kojemu se objašnjavaju različiti semgenti igre.

Studio Double Fine dobro je poznat po svom uspjehu na Kickstarteru. Za onaj prvi projekt takve vrste već svi znate, no njihova druga kickstartana igra, taktička strategija Massive Chalice, nije toliko popularna. Što je šteta, jer djeluje zaista zanimljivo.

Srećom, povodom PAX Prime sajma objavljen je gameplay video u trajanju od 29 minuta kojeg komentira vođa projekta Brad Muir i koji će vas vrlo dobro upoznati s gotovo svime što igra nudi. Video obuhvaća različite semgente od prikaza klasa, borbe, strateške mape i postavljanja namjesnika.

Sama igra se može opisati kao mješavina XCOM-a i Rogue Legacya budući da sadrži taktičku borbu, stratešku mapu te razmnožavanje heroja s kojih se prenose njihove nasljedne osobine. Cilj igre je borba za teritorij korištenjem grupe heroja, a osim toga bit će i rješavanja zadataka, nasumičnih događaja koji bi mogli uništiti kraljevstvo kao i ugovaranja brakova za očuvanje loze.

Više detalja možete saznati u priloženom videu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?