HCL.HR

Dragon Age: Absolution bit će animirana serija na Netflixu, evo prvog videa

Zoran Žalac 11.06.2022.   •   4 komentara   •   Filmovi i serije


Netflix je otkrio prve detalje o nadolazećoj seriji prema gaming franšizi Dragon Age. Animirana serija stiže krajem godine i poslužit će kao svojevrsni uvod u Dragon Age: Dreadwolf igru.

Glasine su bile istinite – Dragon Age pridružuje se nizu igara s adaptacijama u obliku serije na Netflixu. Bit će to animirana serija, slično kao Castlevania ili Arcane, a premijeru će imati još ove godine, u dvanaestom mjesecu. Čeka nas ukupno šest epizoda pod nazivom Dragon Age: Absolution.

Serija je rađena u suradnji s ekipom BioWarea te će sadržavati “autentične” Dragon Age motive te likove. Zanimljivo je da će radnja serije biti smještena u regiji Tevinter, u kojoj se odvija i sljedeća igra iz serijala – Dragon Age: Dreadwolf. Moguće je stoga da će serija djelomično postaviti pozornicu za igru, s obzirom da u prethodnim Dragon Age igrama nismo posjetili regiju Tevintera.

Komentari (4)

  • HyPo

    11.06.2022 - 14:55

    Naj-vjerovatnije budem ovo gledao da vidim šta je jer sam inače fan ovakih video igre u crtani/film. Naravno čekam da vidim bude li Shuumatsu no Walkure imao drugu sezonu na netflixu ove godine.

  • Darcoolio

    11.06.2022 - 15:23

    Gledam sigurno, samo da ne useru priču.

  • Polustat

    11.06.2022 - 16:13

    Nekako imam osjećaj da će ova nova saga koja počinje biti otkazana nakon jedne sezone. Nevjerojatno je kako sa svakom novom iteracijom Dragon Age izgleda više generično. Još ćemo na kraju gledati na dvojku s nostalgijom.

  • moordrak

    12.06.2022 - 10:33

    Popratit će se. Animirani filmovi su im uglavnom ok. Priča bi mogla biti lijepi uvod u igru.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?