HCL.HR

Dragon Age: Inquisition dolazi s novim sustavom dijaloga

Renato Pedišić 20.07.2013.   •   1 komentara


BioWare nam je otkrio kako nas u Inquisitionu čeka izmijenjeni sustav dijaloga, više istraživanja, neprijatelja i lokacija, a obećali su i generalno bolju igru od prethodnika u serijalu.

Dragon Age: Inquisition dolazi s novim, izmijenjenim sustavom dijaloga, potvrdio je BioWare na ovogodišnjem PAX-u Australia. Promjena je napravljena upravo radi želje fanova koji su BioWareu na njihovom forumu ili putem NeoGAFa prigovorili zbog pretjerano binarnih izbora u prethodnim Dragon Age igrama. Tako je igrač u prethodnim Dragon Age naslovima često unaprijed znao koji će odgovor donijeti najviše beneficija njegovom cilju, bez previše razmišljanja o posljedicama, zbog vrlo jasnih i precizno postavljenih opcija u razgovoru.

Novi sustav dijaloga stvara liniju odluka koje se nadovezuju i ulaze u statistiku vašega lika pa će vaši suborci u svojim reakcijama moći uzeti u obzir sve odluke koje ste napravili u prijašnjim problematičnim situacijama. Problematičnih situacija bi trebalo biti itekako mnogo budući da će vas Dragon Age: Inquisition staviti u ulogu glavnog inkvizitora koji mora donositi neke teške odluke.

Uz promijenjeni sustav odluka, BioWare je najavio povratak svojim korijenima po pitanju istraživanja i raznolikosti lokacija pa nas u igri očekuju pustinje, močvare, planine, travnjaci, ruševine te ledom okovana mjesta. Što se tiče meta za batinanje, za sad su potvrđene tek dvije nove vrste neprijatelja: Hulking – kristalni demon naoružan toljagom te Nightmare – kostur ratnik s imenom koje stvara nelagodu.

Dragon Age: Inquisition izlazi u jesen 2014. godine za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One.

Komentari (1)

  • maxim.x

    20.07.2013 - 15:14

    Izlazi tek u jesen 2014? Neka oni samo uzmu koliko im god treba da naprave kvalitetnu igru, ali tko ce docekati toliko 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?