HCL.HR

Dragon Age: Inquisition ima nove screense, predstavljen prvi suputnik

Renato Pedišić 24.03.2014.   •   2 komentara


Divovi, patuljci, svjetlosni mačevi, bacači raketa, leteći gušteri i zombiji lošega daha na novim screensima, a novi prvi suputnik predstavljen na službenom blogu. Inquisition ima za vas brdo iznenađenja.

Dragon Age: Inquisition ima novi set friških screenshota koji ovoga puta pokazuju svjetlosne mačeve, bacače raketa, zombije, zmajeve, čarobnjake te divove i patuljke. I dok je moguće da smo zaključili preuranjeno te da svjetlosnih mačeva i RPG-ova u ovom RPG-u vjerojatno nema, nove slikice iz igre na prvu uistinu vuku na taj zaključak.

Spomenuti screenshoti se nalaze u našoj galeriji, a još materijala upravo je došlo u tekstualnom obliku jer je BioWare na službenom blogu predstavio tamnoputu djevojku Vivienne, prvu suputnicu našeg budućeg heroja.

Zovu je Madame de Fer iliti Željezna dama, a po navodima BioWarea ona to doista i je – vođa je čarobnjaka i službeni enchanter kraljevskog dvora. Ona je žena s utjecajem koja je do položaja došla lukavstvom i vještim političkim manevrima. Ne dopušta da joj itko stane na put ka ostvarenju želja – ni oni koji ju optužuju da se služi utjecajem drugih ljudi, ni oni koji joj žele ograničiti put, pa čak niti čarobnjaci koji ju žele uvući u pobunu s kojom se ne slaže. Bori se za red u poludjelom svijetu, a borbu će voditi dok god ne ostane jedina stajati nakon što sve bude gotovo.

Više detalja o Vivienne očekujemo saznati u srijedu, a Dragon Age: Inquisition očekujemo na policama trgovina na jesen i to u inačicama za PC, PlayStation 3, PS4, Xbox 360 te Xbox One.

Komentari (2)

  • maxim.x

    24.03.2014 - 17:47

    Od kada su odgodili Witchera 3 ovo mi je najocekivanija igra godine! 🙂

  • Apocalypse4987

    25.03.2014 - 05:56

    Ova ženska mi je nekako iritantna po opisu i izgledu. A izgleda ko da je do položaja došla "onim posebnim" manevrima. Više puta, s više predstavnika dvora. Valjda je zato zovu željezna dama, sigurno je uvatila korozija 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?