HCL.HR

Dragon Age potvrđen za E3 konferenciju

Renato Pedišić 10.06.2013.   •   5 komentara


Electronic Arts će definitivno posvetiti jedan dio svoje E3 konferencije Dragon Age serijalu što nam je putem Twittera potvrdio Mark Darrah, izvršni producent te poznate RPG franšize.

“Pratite EA-ovu konferenciju sutra u 13:00 PST (danas u 22 sata po našem vremenu) kako biste saznali nešto novo o Dragon Ageu,” napisao je jučer putem Twittera Mark Darrah, izvršni producent Dragon Age franšize.

Iako ovako sročen tvit ostavlja otvorenom mogućnost kako Electronic Arts neće uopće pričati o nadolazećem Dragon Age 3: Inquisitionu, vrlo je teško povjerovati kako ga u svojemu izlaganju neće ni spomenuti. Proizvodnja DLC materijala za Dragon Age 2 prestala je još u ožujku prošle godine pa osim ako BioWare nema neki skriveni as u rukavu, lako možemo očekivati screenshote, trailere i zanimljive informacije o trećem Dragon Ageu.

Zato, ako vas zanima što će EA novoga i zanimljivog reći o Dragon Age serijalu, pratite konferenciju i komentirajte ju s nama u službenoj forumskoj temi s početkom u 22 sata.

Kako nam se svidio posljednji Dragon Age možete provjeriti u njegovoj video recenziji koju ostavljamo u nastavku, dok ocjenu i više detalja možete vidjeti u onom tekstualnom dijelu našega osvrta na igru.

Komentari (5)

  • shadowsc3

    10.06.2013 - 12:45

    Hoćete li vi davati link za livestream, ovo večeras moram gledati?

  • maxim.x

    10.06.2013 - 14:31

    Nadam se da cemo saznati pokoji detalj o trojci, obozavam Dragon Age 🙂

  • Ementaler

    @Rogue, 10.06.2013 - 12:49

    Naravno, pročitaj vijest mrrrvicu pažljivije i klikni na link koji vodi do naše E3 podforuma gdje imaš sve informacije o konferencijama, zajedno s linkovima za live stream. Otvoriti ćemo uskoro i posljednju temu, onu za Nintendovu konferenciju sutra. EA-ova konferencija već ima temu i linkove za live stream 😉

  • shadowsc3

    @Rogue, 10.06.2013 - 16:38

    Stvarno, trebao sam odmah pročitati lipo, hvala svakako najbolji ste!

  • Jaime Lannister

    @Rogue, 10.06.2013 - 20:53

    nisam imao interneta , ima li snimkaaa ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?