HCL.HR

Dread Nautical naučit će nas kako preživjeti uz taktičku borbu na kruzeru punom natprirodnih čudovišta

Stjepan Fikter 23.03.2020.   •   0 komentara


Uz simpatični vizualni stil, Dread Nautical predstavlja i interesantnu lokaciju za avanturu preživljavanja u roguelite okruženju koje će biti dostupno na svim aktualnim platformama.

Putovanja kruzerom mogu spadati u posebna iskustva, pogotovo ako se na brodu pojave i natprirodna bića koja žele odmor pretvoriti u pakao. Jedan takav odmor bit će i Dread Nautical, svježe najavljena igra za PS4, Xbox One, PC te Nintendo Switch koju igramo već od 29. 4.

Naime, ovaj roguelite naslov smješta nas na kruzer Hope gdje ćemo se probijati kroz 20 paluba prije nego uspijemo sačuvati živu glavu od protivnika kao što su čudovišta slična zombijima te glad i panika koji će nas pratiti kroz tu avanturu. Igra će se također odlikovati interesantnim vizualnim stilom koji miješa elemente s malim brojem poligona i art deco stilom.

Sa strane gameplaya očekuje nas puno istraživanja jer treba pronalaziti i opremu za preživljavanje, razvijanje vlastitih vještina te pronalazak drugih preživjelih na brodu koji će nam se pridružiti u borbi protiv neprijatelja. Same bitke odvijat će se kroz borbu na poteze što znači kako će biti potrebno razmišljati nekoliko koraka unaprijed jer kroz igru ima preko 30 različitih protivnika.

Kako je riječ o roguelite žanru, svaki prolazak kroz palube bit će novo iskustvo zahvaljujući proceduralno generiranim razinama, a svaki od 13 preživjelih koji se mogu regrutirati u ekipu ima svoje prednosti i mane kao i specifične sporedne zadatke.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?