HCL.HR

Oznaka: Preživljavanje

Idućeg mjeseca u The Riftbreakeru pucamo, gradimo i branimo

Stjepan Fikter 09.09.2021.

Izometrijsku mješavinu akcije, gradnje, branjenja, istraživanja i nadogradnji uskoro ćemo moći doživjeti kroz kampanju i kroz survival mod.

Rust postaje opasniji – stižu morski psi, ali i podmornice

Lovro Maroševac 04.08.2021.

Nadolazeće ažuriranje u Rustu želi potaknuti odlazak na more pa će različitim novitetima pokušati privući igrače k morskim avanturama.

HCL VideoIgramo Chernobylite (EP2): Idemo istražiti taj Černobil

Igor Belan 02.08.2021.

Nakon neobičnog uvoda u priču vrijeme je da nas Chernobylite odvede u prvu šetnju zonom užasa, horora i radijacije. I to svojom, još uvrnutijom verzijom svega toga. Pa evo kako je prošla moja prva šetnja…

HCL VideoIgramo Arid (EP2): Uletio sam u pješčanu oluju

Igor Belan 13.07.2021.

Arid nije igra za nestrpljive. Možda nema tipičnih neprijatelja koji vas vrebaju, ali u ovoj survival igri teško je postići išta kad je sunce tako jako, a vi tako žedni. Pa evo kako je prošao moj drugi pokušaj da se spasim iz svega toga.

HCL VideoArid je nova igra preživljavanja u pustinji i mislim da biste je trebali probati

Igor Belan 06.07.2021.

Avion vam se srušio u pustinji, nekim čudom ste preživjeli, a prijatelji tragaju za vama. Ali traže na krivom mjestu. Možete li im se približiti prije nego vas sunce i vruć pijesak dotuču? Arid vas stavlja u tu situaciju.

HCL VideoOstavio sam gradski život iza sebe i lovio zečeve da preživim u novoj igri Open Country

Filip Zorić 02.07.2021.

Gradski život pun stresa i smoga glavni lik u igri Open Country ostavlja iza sebe i odlazi u šumu. Iz tog urbanog života ostaje mu samo kul bradica na licu, a novi čovjek postaje čim ubije prvog zeca. Evo kako su prošli moji prvi koraci u toj divljini.

HCL VideoVani je Subnautica: Below Zero u svom punom izdanju pa sam malo zaronio…

Igor Belan 20.05.2021.

Idemo zaroniti i vidjeti na što liči Subnautica: Below Zero nakon što se godinama kuhala u early access fazi. Posljednji put kad sam zaigrao, uvod u priču je bio dosta drugačiji.

HCL VideoProbao sam Winter Survival Simulator, iznenadio se koliko je igra dobra!

Igor Belan 03.05.2021.

Winter Survival Simulator možda zvuči kao još jedan blesavi simulator na prvu, ali nakon igranja ovog demoa uvjeren sam da tu ima “mesa”. Pa pogledajte kako se mučim preživjeti par noći u smrznutoj šumi ove igre u kojoj pored smrzavanja, hrane i medvjeda, treba paziti i na zdrav razum.

Chernobylite izlazi iz early accessa i dolazi na konzole

Zoran Žalac 23.04.2021.

Imamo jednu vijest koja nije odlična, ali nije ni užasna – horor RPG Chernobylite pojavit će se u punom izdanju ove godine.

Postapokaliptični Ashwalkers dobio datum izlaska, uskoro ga igramo

Lovro Maroševac 15.03.2021.

U četvrtom mjesecu očekuje nas postapokalipsa u Ashwalkers: A Survival Journey, surovoj igri koja ne prašta pogreške.

HCL VideoProbao sam Valheim, onu novu survival igru o kojoj svi pričaju

Igor Belan 17.02.2021.

Kao legendarni krotitelj dinosaura u ARK-u bio bi red da i ja isprobam tu novu survival igru o kojoj ovih dana svi pričaju. Ova možda nema dinosaure, ali ima drevna čudovišta, hodajuća stabla i divlje svinje. Meni dosta!

HCL VideoProbao sam kako je zapeti na pustom otoku Stranded Deepa u 2021. godini

Igor Belan 16.01.2021.

Stranded Deep veni je već nekih 5 godina i još nije izašao iz Early Accessa, a budući da je nedavno bio free na Epic Games Storeu vratio se malo u život. Pa evo mog ponovnog posjeta pustom otoku da vidim kako je igra napredovala u tih pet godina.

HCL VideoIgramo Desert Skies (EP3): Našao sam novu pustinju

Igor Belan 08.01.2021.

Ne znam jesam li zaboravio ili toga zaista nije bilo u prvoj verziji igre, ali čini se da Desert Skies sada ima više pustinja! Pa pogledajte kako otkrivam novi komad zemlje i pitam se je li i zmija tamo… drugačija?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?