HCL.HR

Oznaka: Preživljavanje

HCL VideoIgramo Die Young (EP19): Znam kako ću pobjeći s otoka

Igor Belan 16.12.2019.

Nakon gotovo 20 epizoda i više od 20 sati igranja imam dosta jasan plan za bijeg sa zloglasnog otoka negdje blizue obale Turske. Znam tko će mi pomoć, znam kada pomoć dolazi… samo još ne znam gdje je taj prokleti boss fight što mi ga stalno spominjete u komentarima?

Znamo kad će morski pas gristi u igri zvanoj Maneater

Stjepan Fikter 14.12.2019.

Osveta morskog psa počinje iduće godine kada će ribari i ostali ljudi koji niti ne slute kako bi morski pas mogao biti u bazenu stradati od naših zubi.

HCL VideoIgramo Die Young (EP18): Najbrutalnija epizoda do sada

Igor Belan 12.12.2019.

Die Young je jedna od rijetkih igara u kojima glavni lik zapravo želi otići u zatvor. Hoću li ja uspjeti u tom naumu i zašto tamo uopće želim biti? A morat ćete pogledati najbrutalniju epizodu do sada.

HCL VideoPokušao sam preživjeti na splavu usred virtualnog oceana igre Raft, bilo je mučno

Igor Belan 10.12.2019.

Raft je popularan na YouTubeu već par godina i poznat je kao zanimljiv, ali pomalo jednostavan survival naslov. Sad je dobio veliki update pa sam ga odlučio probati naivno misleći da je igra zaista jednostavna kako izgleda. Kakva loša procjena!

HCL VideoIgramo Die Young (EP17): Našao sam frenda ali…

Igor Belan 08.12.2019.

U 17. epizodi serijala dolazimo do problema gdje ja ne znam je li voice acting i level dizajn igre loš ili mi moj “prijatelj” nešto skriva. U svakom slučaju, sad kad sam našao jednu ključnu stvar imam i drugih briga na pameti.

HCL VideoIgramo Die Young (EP16): Tražim frenda u rudniku

Igor Belan 05.12.2019.

Nakon više od 15 sati igranja Die Young mi posluži lude ptice u glavu. Bravo developeri! To stvarno nisam očekivao. Kao ni potragu za rudnikom u kojem je navodno zapeo moj zadnji prijatelj.

HCL VideoIgramo Die Young (EP15): Ide mi sve bolje i bolje

Igor Belan 02.12.2019.

Uz ovako “pristojne” zombije (ili što su već ti ljudi), neće mi biti nikakav problem pobjeći s ovog otoka. Pogledajte jesam li uspio naći čuveni radio toranj u ovoj epizodi i na kakve sam još gluposti naletio.

HCL VideoIgramo Die Young (EP14): Našao sam izlaz iz pećine

Igor Belan 27.11.2019.

Baš kad pomisliš da se igra bliži kraju i da neće više biti novih zanimljivosti, Die Young okrene sve to naglavačke i pošalje te u vojnu bazu. Evo što sam sve našao kad sam napokon izašao iz “pećine” pune štakora.

HCL VideoIgramo Die Young (EP13): Napokon sam ga našao

Igor Belan 23.11.2019.

Čini se da je ultimativni test u ovoj igri dosta okrutan, ali što se dogodi ako ga odlučim ne izvršiti? Nisam još siguran, ali znam da je ovo bila jedna od zanimljivijih epizoda do sada… i da sam sve bliže kraju igre.

HCL VideoIgramo Die Young (EP12): Idemo spasiti jadnog čovjeka

Igor Belan 18.11.2019.

Još od prve epizode spamate mi u komentarima da se vratim pomoći onom liku u podrumu što smo ga sreli na samom početku serijala. E pa sad kad imam ključ za podrum u kojem je zatočen, bio bi red da mu dođem pomoći.

HCL VideoIgramo Die Young (EP11): Sve ću ovo zapaliti

Igor Belan 11.11.2019.

Nakon susreta s “bratom” u prošloj epizodi, put me vodi ka sjeveru mape, a tamo pronalazim nekakvu zgradu i ideju da sve to zapalim. Tamo je doduše i hrpa neprijatelja, a ovi su malo borbeniji od prijašnjih.

HCL VideoIgramo Die Young (EP10): Najsmješnija boss borba ikada

Igor Belan 06.11.2019.

Uz vaše savjete saznajem za tajni prolaz koji me vodi sve do vrha misteriozne planine, a tamo pronalazim jednu od najsmješnijih boss borbi ikada.

HCL VideoIgramo Die Young (EP9): Penjem se na najvišu planinu

Igor Belan 30.10.2019.

Iako iza sebe ostavljam neke nedovršene poslove, u ovoj epizodi odlučujem pratiti put koji me vodi do vrha planine. Jer tamo bih trebao pronaći odgovor na pitanje – kako pobjeći s ovog prokletog otoka?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?