HCL.HR

Oznaka: Preživljavanje

Još jedna igra potvrđena je za 10. mjesec – Alaskan Road Truckers

Zoran Žalac 25.08.2023.

Brojne će se igre boriti za pažnju igrača u desetom mjesecu, no jedna je izvan svake konkurencije – jer nitko ne pokušava biti Alaskan Road Truckers.

HCL VideoIgramo Sons of the Forest (EP7): Kako osvojiti curu s tri noge?

Igor Belan 07.04.2023.

Sletio je treći veliki patch u Sons of the Forest, a ja napokon imam malo sreće pa sve glavne stvari koje patch donosi otkrivam relativno brzo. Ali još imam problema sa zavođenjem Virginije…

HCL VideoIgramo Sons of the Forest (EP6): Šarmer iz šume traži curu

Igor Belan 18.03.2023.

Nakon najstrašnijeg provoda u mračnoj pećini ikada, zahvalan na tome što sam još žive glave, tražim curu da se skućim i nastavim sa životom u što mirnijem tonu. Prednost imaju one s tri noge, naravno.

HCL VideoIgramo Sons of the Forest (EP5): Veliki rizik u pećini za veliku nagradu

Igor Belan 14.03.2023.

Velika potraga za lopatom-grobokopačicom nastavlja se u petoj epizodi, gdje osim detaljnog istraživanja najstrašnije pećine na svijetu u jednom trenutku čak i dobivam krila.

HCL VideoIgramo Sons of the Forest (EP4): Hrvanje s morskim psom radi pištolja?

Igor Belan 08.03.2023.

Do sada mi je u Sons of the Forest i sjekira bila dovoljna pa se čovjek mora zapitati – isplati li se hrvati s morskim psom da dođem do pištolja? Dobre su šanse da se isplati! Jer sljedeće planiram ići na neka još opasnija mjesta.

HCL VideoIgramo Sons of the Forest (EP3): Potraga za lopatom me skoro ubila

Igor Belan 05.03.2023.

Lopata je navodno turbo bitna stvar u Sons of the Forest pa u ovoj epizodi idem u potragu za tim krucijalnim alatom, a to me naravno odvede u pećinu s najvećim crvom na svijetu i jednim čudovištem iz legendarnog Raft serijala.

HCL VideoIgramo Sons of the Forest (EP2): Gradim kuću u šumi s najglupljim frendom

Igor Belan 02.03.2023.

Sons of the Forest se zahuktava u mom drugom danu preživljavanja. Pogledajte kako pokušavam napraviti kuću i savladati nove mehanike gradnje, dok neki kanibali imaju malo drugačije planove za mene i frenda Kelvina.

Netko je završio Sons of the Forest za manje od 9 minuta

Zoran Žalac 02.03.2023.

Sonf of the Forest može se završiti relativno brzo – ali uz korištenje određenih propusta, odnosno glitcheva. Trenutni rekord brzog prelaska tako je 8 minuta i 45 sekundi.

HCL VideoIgramo Sons of the Forest (EP1): Hype kao da je GTA 6 izašao!

Igor Belan 25.02.2023.

Je li ovo početak prekrasnog serijala? Sons of the Forest nije još ni vani kako treba, a early access verziju zaigralo je preko 2 milijuna igrača… u prva 24 sata. Pa idemo i mi malo rušiti stabla, loviti zečeve i istraživati pećine dok bježimo od kanibala.

Igra The Pale Beyond idući mjesec vodi nas u preživljavanje polarne ekspedicije

Stjepan Fikter 19.01.2023.

Posao koji nismo htjeli i teške odluke bit će samo dio problema u narativno preživljavačkoj avanturi The Pale Beyond čiji se datum izlaska polagano bliži.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?