HCL.HR

Oznaka: Preživljavanje

HCL VideoIgramo Die Young (EP11): Sve ću ovo zapaliti

Igor Belan prije 2 dana

Nakon susreta s “bratom” u prošloj epizodi, put me vodi ka sjeveru mape, a tamo pronalazim nekakvu zgradu i ideju da sve to zapalim. Tamo je doduše i hrpa neprijatelja, a ovi su malo borbeniji od prijašnjih.

HCL VideoIgramo Die Young (EP10): Najsmješnija boss borba ikada

Igor Belan prije 1 tjedan

Uz vaše savjete saznajem za tajni prolaz koji me vodi sve do vrha misteriozne planine, a tamo pronalazim jednu od najsmješnijih boss borbi ikada.

HCL VideoIgramo Die Young (EP9): Penjem se na najvišu planinu

Igor Belan 30.10.2019.

Iako iza sebe ostavljam neke nedovršene poslove, u ovoj epizodi odlučujem pratiti put koji me vodi do vrha planine. Jer tamo bih trebao pronaći odgovor na pitanje – kako pobjeći s ovog prokletog otoka?

HCL VideoIgramo Die Young (EP8): Otkrio sam hrpu novih stvari

Igor Belan 26.10.2019.

U novoj epizodi napokon sam pronašao oružje koje može ubijati na daljinu, a pored čudnih svinja i zbagiranih koza naletio sam i na neke nove ljude. Jedini problem? Svi su mrtvi.

HCL VideoIgramo Die Young (EP7): Napala me luda žena

Igor Belan 21.10.2019.

Sve sam bliže velikom tornju, a samim time možda i kraju igre, ali na putu nailazim na sve više problema. No upoznao sam i neke “dobre” ljude koji samo žele da riješim jedan problem u jednom podrumu.

HCL VideoIgramo Die Young (EP6): Našao sam čudnu kuću u šumi

Igor Belan 16.10.2019.

Die Young polako otvara svoju priču pa u ovoj epizodi saznajem nove detalje o ljudima koji su htjeli pobjeći s otoka, a pronalazim i neku sumnjivu kuću usred šume. Morao sam ubiti samo par vukova da je pronađem.

HCL VideoKako je Minecraft (opet) postao popularan?

Filip Zorić 10.10.2019.

Minecraft je neviđeni fenomen u gaming svijetu čiji ćemo inicijalni rast popularnosti pamtiti dok smo živi. No koja je formula njegovog uspjeha i zašto se prije par mjeseci opet vratio na sam vrh YouTube trendinga?

Najavljen je Surviving the Aftermath, spiritualni nastavak Surviving Marsa

Stjepan Fikter 07.10.2019.

Nakon strateškog preživljavanja gradnjom kolonije na crvenom planetu, sljedeći nastavak u Surviving serijalu sudeći po nazivu vodi nas u nekakvo meteorsko postapokaliptično okruženje.

HCL VideoIgramo Die Young (EP5): Otrovao sam psa i našao novo selo

Igor Belan 07.10.2019.

Imam neki osjećaj da developeri ove igre ne vole životinje. Za napredak sam doslovno morao otrovati psa. Bio je bijesan navodno, ali svejedno. Uz to, napokon sam ostvario konkretniji napredak u priči i našao novo selo!

HCL VideoIgramo Die Young (EP4): Istražujem čudnu kuću, gdje je vlasnik?

Igor Belan 30.09.2019.

Moja Die Young avantura nastavlja se u kući zvanoj Manor Farm koja je totalno razrušena, ali ono malo preostalih zidova skriva tajne o nekakvim ubojstvima. I priču o jednom botaničaru.

HCL VideoIgramo Die Young (EP3): Našao sam nešto čudno

Igor Belan 27.09.2019.

Moje istraživanje otoka u igri Die Young odvelo me u labirint šume, stijena i divljih svinja. Jedva sam izvukao živu glavu! A našao sam i nekoliko mrtvih ljudi po putu.

HCL VideoIgramo Green Hell (EP3): Ubio sam malajskog tapira?

Igor Belan 24.09.2019.

Green Hell me nastavlja mučiti svojim dubokim survival mehanikama pa se u ovoj epizodi bodem s pčelama, borim s tapirima i povraćanjem te pronalazim čudnu građevinu usred džungle. Što se tu događalo?

HCL VideoIgramo Die Young (EP2): Jedino sam ja tu normalan!

Igor Belan 22.09.2019.

Nastavljam istraživati misteriozni otok igre Die Young i polako saznajem priču o jadnim radnicima koji su tu poludjeli. Na kraju ispada da sam jedino ja tu normalan i da pobjeći s otoka neće biti lako. Pogotovo uz sve te zmije i štakore!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?