HCL.HR

Oznaka: Preživljavanje

HCL VideoIgramo Raft (EP20): Jadnik sa splava skoro umro od smrzavanja

Igor Belan prije 5 dana

Hoće li ovo biti prvi put da misterij jednog otoka ne mogu riješiti u dvije epizode? Je li ovaj ledeni otok ipak prevelik zalogaj za jadnog siromaha aka pustolova?! Jel’ me stvarno polarni medvjed uspio savladati nakon svog mog iskustva?

HCL VideoIgramo Grounded (EP4): Sitni čovjek naletio na ogromnog komarca

Igor Belan prije 1 tjedan

Jer ste vi tako tražili, a i jer se meni igra – vraćam se još jednom Groundedu! I nakon sat vremena snimanja mogu reći da sam čak nešto i postigao, ali taj susret s komarcem je bolio.

HCL VideoIgramo Raft (EP19): Pustolov u borbi s polarnim medvjedom

Igor Belan 21.11.2022.

Naš pustolov, jadnik i siromah vraća se jači nego ikada nakon preboljene prehlade, ali na sljedećem otoku toliko je hladno da bi opet mogao uloviti šmrkavicu. Usput, jel’ mi tko vidio vozačku?

HCL VideoIgramo Raft (EP18): Jadnik zaronio i naletio na čudovište

Igor Belan 14.11.2022.

Hvala na upozorenju u komentarima, ali ja mislim da mogu riješiti ovu podmorsku, ronilačku zagonetku bez dodatnih peraja i boce s kisikom. Kako se ono kaže? Idemo jako?

HCL VideoIgramo Raft (EP17): Siromah se popeo na dizalicu pa pao

Igor Belan 06.11.2022.

Moja avantura po morima odvela me ovaj put do nekakvog otoka koji zapravo uopće nije otok, ali na to smo već navikli u Raftu. Ono na što nisam navikao je skakati sa 100 metara visine i onda roniti toliko duboko.

HCL VideoIgramo Raft (EP16): Siromah na splavu postao kralj mora

Igor Belan 30.10.2022.

Po prvi put u ovom dugom serijalu moram pune dvije epizode posvetiti jednom otoku, ali hoće li biti potrebna i treća? Jesam li uspio pronaći sve tajne misteriozne kupole usred mora i ostajem li ovdje umiroviti se ili idem dalje?

HCL VideoIgramo Grounded (EP3): Napao me smrdljivi martin!

Igor Belan 26.10.2022.

Taman ovih dana u stvarnom životu imam osjećaj da je oko mene neka mini-najezdica smrdljivih martina, a onda uđem u Grounded i… a vidjet ćete.

HCL VideoIgramo Raft (EP15): Jadnik na splavu naletio na grad u moru

Igor Belan 23.10.2022.

Moja velika mokra avantura nastavlja se s prstom uperenim u najdivniji morski grad ikada – izgleda kao utopija! Nadam se da se po putu neću utopit… ja. Ali kako uopće uđem unutra? I jesam li uspio osposobiti onaj detektor metala?

HCL VideoIgramo Grounded (EP2): E ovo je stvarno posebna survival igra

Igor Belan 18.10.2022.

Nastavljamo s Groundedom jer ste vi tako tražili, ali i meni se istražuje taj prekrasni vrt iza kuće. Plus, moramo pronaći odgovor na pitanje može li se naš lik ikada vratiti na normalnu veličinu? Ma i tko ga je uopće smanjio!?

HCL VideoIgramo Raft (EP14): Pustolov zaronio dublje nego ikada

Igor Belan 15.10.2022.

Naivno prateći jednu cijev, zaglavio sam parsto metara ispod površine mora, ali to na kraju nije bio ni približno najveći problem u ovoj epizodi. E da, i mislim da mi se sada morate obraćati s “gradonačelniče”.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?