HCL.HR

Druga sezona Walking Deada i Magicka 2 besplatni za PS Plus korisnike u 11. mjesecu

Stjepan Fikter 31.10.2015.   •   5 komentara


Zombiji i čarobnjaci udarne su snage besplatnih Plus naslova za četvorku, a vlasnici PlayStationa 3 naći će se u znanstveno-fantastičnom akcijskom i RPG okruženju.

Sony je otkrio koji će naslovi biti dostupni besplatno svim pretplatnicima PS Plus usluge na PS4, PS3 i PS Vita konzolama u 11. mjesecu.

Kako se na TV-u vrti nova sezona hodajućih mrtvaca, Sony je za pretplatnike PS Plus usluge i vlasnike PS4 konzole s Telltaleom dogovorio besplatnu drugu sezonu The Walking Dead epizodne avanture, odnosno The Walking Dead Season 2. Iako u našoj recenziji tu drugu sezonu virtualnih hodajućih mrtvaca nismo nahvalili na sva zvona, mora se reći da za cijenu od nula kuna pruža itekako vrijedno i zabavno iskustvo. Više je polu-interaktivna priča nego punokrvna igra, ali definitivno može biti itekako zanimljivo iskustvo.

No ako vam to nije dovoljno, druga igra koja se u 11. mjesecu nudi besplatno vlasnicima PS4 konzole je Magicka 2 iz Paradoxa, potpuna suprotnost tmurnom The Walking Deadu jer se ovdje u veselom tonu s finom dozom humora i akcijskog gameplaya kombiniraju razne magije.

Svi koji još uvijek pale svoj PlayStation 3 u 11. mjesecu dobit će besplatno dvije odlične AAA igre, doduše stare po nekoliko godina. Konkretnije, nudi vam se Mass Effect 2 i Beyond Good and Evil. Osim toga, besplatni će biti još i indie RPG Dragon Fin Soup kojeg se može zaigrati na svim PS platformama te inviZimals, koji je rezerviran samo za Vitu.

Svi ovi naslovi moći će se preuzeti na odgovarajuće konzole od 03.11. – jeste zadovoljni ponudom? Javite se malo u komentarima.

Komentari (5)

  • TomBombadil

    31.10.2015 - 11:50

    A budi "Bog z nama" ponuda.

  • Someone

    31.10.2015 - 11:51

    E hebes mi sve ako vise ista uzmem kad bude akcija, samo me navuku da bi za mjesec-dva to pustili besplatno, ma…

    • GAMEmaher

      @Someone, 31.10.2015 - 13:47

      Misliš to na Mass Effect 2? 🙂 Ja nemam ps+ pretplatu zbog ps3 al onaj ko ima ps4 i ps3 definitivno se isplati ovako zbog igara krcat…

  • vojnovic4

    31.10.2015 - 12:38

    Za mi je sta nisan igra the walkong dead S1pa mi duja nije bas napeta

  • Vesper

    04.11.2015 - 14:16

    nema recenzije Magicke 2???

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?