HCL.HR

Drugovi i drugarice, uskoro izlazi ona graditeljska igra sovjetskog tipa

Zoran Žalac 24.05.2024.   •   4 komentara


Nakon pet godina provedenih u early accessu, graditeljsko-menadžerska igra Workers & Resources: Soviet Republic ugledat će svjetlo dana u 1.0 izdanju sljedećeg mjeseca.

Već je pet godina prošlo otkako se na Steamu pojavila igra Workers & Resources: Soviet Republic, koju bismo mogli nazvati Tropicom u istočnoj Europi, možda čak i komunističkom verzijom SimCityja. Igra je privukla dosta igrača, a nada se privući još više zainteresiranih kad 20. 6. bude lansirana u 1.0 verziji na Steam, Epic Games Store i GOG.com.

Glavna atrakcija ove igre jest izgradnja vlastite sovjetske države kroz razvijanje industrije, savladavanje logistike, upravljanje stanovništvom itd. Kako se ovdje radi o vođenju države s komunističkim režimom, bit će nužno voditi računa o tome koliko su ustanove vjerne vladajućoj partiji, te prakticirati red, rad i disciplinu među žiteljima slavne sovjetske republike. Igra će pritom biti detaljna i kompleksna simulacija s hrpom mogućnosti upravljanja (čitaj: slanja stvari u nepovratnu propast ako ne znate što radite).

Verzija 1.0 donijet će igri nove zgrade i vozila, redizajnirani sustav edukacije, podešenja u sučelju i sl. Cijena igre trenutno je 40 eura i ostat će ista nakon izlaska.

Komentari (4)

  • xxved

    24.05.2024 - 18:49

    Najjaca igra ikad

  • Nightyx

    24.05.2024 - 20:58

    djeluje dost cozy i poznato

  • Mrky

    24.05.2024 - 22:29

    Graditeljska igra u kojoj su ljudi resursi.

  • Stecajni_upravnik

    25.05.2024 - 09:54

    Interesantno bi bilo praviti svoju verziju komunizma narocito sa ove distance….l

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?