HCL.HR

Oznaka: Igre u kojima se gradi

RecenzijaJurassic World Evolution

Stjepan Fikter prije 6 dana

Za sve one koji su se ikada zapitali kako bi izgledalo upravljanje tematskim parkom gdje su dinosauri glavna atrakcija, Jurassic World Evolution ponudit će odgovor kojemu ipak nedostaje mesa.

Provjerite kako se postaje kreativac u novoj PS4 ekskluzivi zvanoj Dreams

Zoran Žalac 21.05.2018.

Nova igra tvoraca LittleBigPlaneta dugo je vremena bila misterij po pitanju konkretnog gameplayja, no sada su sve istine o Dreamsu konačno otkrivene u desetominutnoj snimci gameplayja.

Age of Wonders: Planetfall mijenja fantaziju za znanstvenu fantastiku

Zoran Žalac 19.05.2018.

Najavljena je nova igra Age of Wonders serijala, no za razliku od dosadašnjih izdanja, ova se neće sadržavati fantazijske elemente već seli u domenu SF-a.

Jurassic World Evolution uskoro otvara vrata svog zabavnog parka

Zoran Žalac 14.05.2018.

Igre u kojima se grade parkovi za zabavu i životinje nisu toliko česte ovih dana pa su developeri Jurassic World Evolutiona odlučili upoznati publiku s konceptima tajkunskog gameplayja.

Pogledajte kako se grade slobodni parkovi u novoj ekspanziji za Cities: Skylines

Zoran Žalac 26.04.2018.

Izgradnja i održavanje tematskih parkova vraćaju se u velikom stilu. Osim nove Jurassic World igre, uskoro ćemo dobiti i Parklife ekspanziju za Cities: Skylines koja će omogućiti da od svog grada napravimo veliki zoološki vrt.

Hladni Frostpunk dobiva tople preporuke po izlasku

Zoran Žalac 24.04.2018.

Frostpunk je nova igra koja spaja izgradnju grada i preživljavanje u ekstremnim uvjetima, a sudeći po prvim recenzijama – PC platforma ima novi hit.

Cities: Skylines postaje simulacija zabavnih parkova

Zoran Žalac 19.04.2018.

Cities: Skylines ove će godine dobiti svoju šestu ekspanziju zvanu Parklife kojoj će fokus biti na izgradnji turističkih atrakcija i tematskih parkova.

Upoznajte novi London, zadnji grad na svijetu u igri Frostpunk

Zoran Žalac 18.04.2018.

Idućeg tjedna na PC platformi pojavit će se strateška igra Frostpunk, a njezin developer pripremio nam je video s 11 činjenica koje trebamo znati prije nego se uputimo u hladnu avanturu spašavanja zadnjeg bastiona čovječanstva.

Jurassic World Evolution dobio datum izlaska, T-Rex naoštrio svoje zube

Zoran Žalac 30.03.2018.

Sasvim očekivano, nadolazeća igra Jurassic World Evolution izlaskom će popratiti dolazak filma Jurassic World: Fallen Kingdom u kina.

RecenzijaNorthgard

Stjepan Fikter 27.03.2018.

Prirodne sile ponekada mogu biti strašniji protivnik nego što je to suparnički klan, a Northgard nam to najbolje demonstrira svojim sustavom resursa i dolaskom hladnih dana.

RecenzijaRailway Empire

Stjepan Fikter 21.03.2018.

Upravljanje željezničkim carstvom nije najjednostavnija stvar na svijetu, ali je poprilično zabavna što nam dokazuje i Railway Empire u razdoblju kada su parni vlakovi bili žila kucavica cijele nacije.

Kreator SimCityja i Simsa najavio novu igru zvanu Proxi

Zoran Žalac 20.03.2018.

Will Wright vraća se razvoju videoigara nakon pauze koja je trajala čitavu dekadu, a novi projekt mu je igra u koja će igračima pomoći da upoznaju sami sebe.

Genesis Alpha One dat će poseban značaj kloniranju likova

Zoran Žalac 16.03.2018.

Svemirska igra Genesis Alpha One ima zanimljivu mehaniku u kojoj si životni vijek i vrijeme igranja produžujete tako da si kloniranjem stvarate što veću posadu za svoju svemirsku postaju.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?