HCL.HR

Oznaka: Igre u kojima se gradi

Cities: Skylines postaje simulacija zabavnih parkova

Zoran Žalac prije 2 dana

Cities: Skylines ove će godine dobiti svoju šestu ekspanziju zvanu Parklife kojoj će fokus biti na izgradnji turističkih atrakcija i tematskih parkova.

Upoznajte novi London, zadnji grad na svijetu u igri Frostpunk

Zoran Žalac prije 3 dana

Idućeg tjedna na PC platformi pojavit će se strateška igra Frostpunk, a njezin developer pripremio nam je video s 11 činjenica koje trebamo znati prije nego se uputimo u hladnu avanturu spašavanja zadnjeg bastiona čovječanstva.

Jurassic World Evolution dobio datum izlaska, T-Rex naoštrio svoje zube

Zoran Žalac 30.03.2018.

Sasvim očekivano, nadolazeća igra Jurassic World Evolution izlaskom će popratiti dolazak filma Jurassic World: Fallen Kingdom u kina.

RecenzijaNorthgard

Stjepan Fikter 27.03.2018.

Prirodne sile ponekada mogu biti strašniji protivnik nego što je to suparnički klan, a Northgard nam to najbolje demonstrira svojim sustavom resursa i dolaskom hladnih dana.

RecenzijaRailway Empire

Stjepan Fikter 21.03.2018.

Upravljanje željezničkim carstvom nije najjednostavnija stvar na svijetu, ali je poprilično zabavna što nam dokazuje i Railway Empire u razdoblju kada su parni vlakovi bili žila kucavica cijele nacije.

Kreator SimCityja i Simsa najavio novu igru zvanu Proxi

Zoran Žalac 20.03.2018.

Will Wright vraća se razvoju videoigara nakon pauze koja je trajala čitavu dekadu, a novi projekt mu je igra u koja će igračima pomoći da upoznaju sami sebe.

Genesis Alpha One dat će poseban značaj kloniranju likova

Zoran Žalac 16.03.2018.

Svemirska igra Genesis Alpha One ima zanimljivu mehaniku u kojoj si životni vijek i vrijeme igranja produžujete tako da si kloniranjem stvarate što veću posadu za svoju svemirsku postaju.

Tropico 6 poziva na još jedan diktatorski mandat

Zoran Žalac 15.03.2018.

Tropico 6 bit će detaljno demonstriran idućeg tjedna, a prije toga pogledajte presjek onoga što vas očekuje u novom mandatu diktatora El Presidentea.

Besplatno zaigrajte Cities: Skylines, najbolju simulaciju izgradnje grada

Zoran Žalac 09.02.2018.

Igrači na PC-u ovoga vikenda imaju prilike besplatno zaigrati trenutno najbolju simulaciju upravljanja gradom, a istu igru mogu nabaviti i na 75% popusta.

Uz Surviving Mars igru kolonizirat ćemo crveni planet prije Elona Muska

Petra Rukav 01.02.2018.

Tvorci Tropico igara otkrili su kada ćemo sletjeti na Mars te podići vlastitu koloniju u nadolazećem naslovu Surviving Mars.

Vlakovi Railway Empirea krenuli su s vožnjom

Zoran Žalac 26.01.2018.

Ponovno imamo priliku postati željeznički tajkuni, ovoga puta u novoj igri zvanoj Railway Empire. Ovaj strateško-menadžerski naslov od danas je dostupan na Steamu, PlayStationu 4 te Xboxu.

Memories of Mars podsjetit će vas na sve stereotipe o koloniziranju crvenog planeta

Zoran Žalac 18.01.2018.

Igra preživljavanja u otvorenom svijetu zvana Memories of Mars ne boji se stereotipnosti pa nas stavlja u ulogu kolonizatora na Marsu koji mora prevladati nepovoljne uvjete za život.

Najavljena je sandbox pucačina Outpost Zero

Zoran Žalac 12.01.2018.

Nova igra SF tematike odvodi nas na misteriozni planet gdje ćemo u ulozi umjetne inteligencije graditi baze brinuti se o resursima i preživljavanju svoje posade.

Isprobajte demo Prehistoric Kingdoma, SimCityja s dinosaurima

Zoran Žalac 15.12.2017.

Na Kickstarteru trenutno traje kampanja za igru Prehistoric Kingdom, a u sklopu iste možete isprobati kako je to graditi park za drevne dinosaure.

Zelenilo je prekrilo Cities: Skylines, dostupna je nova ekspanzija

Zoran Žalac 20.10.2017.

Preko tristotinjak novih stvari donosi nam Green Cities ekspanzija za odlični Cities: Skylines, a ekološki osviještena gradnja promijenit će vaš gameplay iz temelja.