HCL.HR

Duke Nukem živi – ovog tjedna dolazi uskrsli Duke Nukem Forever

Zoran Žalac 19.12.2022.   •   2 komentara


Ove srijede pojavit će se igriva verzija Duke Nukem Forevera kakav je nekad prije bio zamišljen, ali nikad ranije realiziran.

Toliko se nevjerojatnih stvari dogodilo ove godine da jednostavno ima smisla zaključiti ju jednako nevjerojatnim povratkom Dukea Nukema. Neće to biti službeni povratak, ali baš je zbog toga cijela stvar nevjerojatna.

Od ove srijede, 21. 12., za preuzimanje će na PC-ju biti dostupan Duke Nukem Forever Restoration Project First Slice. Ovaj fan-made projekt bazira se na nedovršenoj verziji DNF-a iz 2001. godine, koja se ljetos pojavila na internetu. Za razliku od te grube verzije, Restoration Project je posložen u zaokruženu cjelinu. To jest, ne još – u srijedu dobivamo prvi dio igre s ukupno devet levela, a onda ćemo 2023. dobiti ostatak.

Već iz prvog prikaza igre može se vidjeti koliko je ovaj DNF drugačiji od igre koju smo dobili 2011. godine. I tu ne govorimo o grafici, nego o drugačijem dizajnu levela i bržem gameplayu. E sad, koliko će to pomoći igri da joj napucavanje bude smisleno – doznat ćemo za dva dana.

Komentari (2)

  • folkmb

    21.12.2022 - 13:20

    hail to the king…

  • Klaudio89

    27.12.2022 - 19:19

    Neka se je Duke vratio(povremeno)u prepoznatljivom stilu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?