HCL.HR

Dying Light ipak sviće nešto ranije

nebel 12.09.2014.   •   2 komentara


Novu dozu akcije s hiperaktivnim noćnim zombijima dočekat ćemo ranije nego je to bilo najavljeno. Umjesto tijekom veljače iduće godine, Dying Light će se u prodaji pojaviti krajem siječnja.

Nekad nam se teško sjetiti pojedinih igara po nazivu s obzirom na to koliko sličnih izvedenica postoji za igre sa zombijima. Mora se tako pažljivo pratiti je li Deadlight ili Dying Light jer to su dvije zasebne igre, a ovu potonju si onda moramo kategorizirati kao „ona s parkour zombijima“.

Uglavnom, „ona s parkour zombijima“ više je puta odgađana, zadnji put za veljaču, a sada se ispostavilo da neće izaći tijekom veljače nego nešto ranije. Siječanj 30. je novi datum izlaska Dying Lighta u Europi, što je dobra vijest jer time donekle izbjegavamo gužvu u tradicionalno krcatom drugom mjesecu. Zapravo, bilo koje pomicanje izlaska na raniji datum je generalno dobra stvar za igrače.

Premda to nije izravno naglašeno, vjerojatnost je da je igra pomaknuta na siječanj kako bi izbjegla izlazak istovremeno s drugim hitovima kao što su Evolve, The Order: 1886 te The Witcher 3: Wild Hunt. U bilo kojem slučaju, novi datum vrijedi za sve verzije igre, a to su one za PC, PS4, XBO, X360 te PS3.

Komentari (2)

  • WalwRafii

    12.09.2014 - 11:59

    Super 🙂

  • Artyom

    12.09.2014 - 13:13

    "Nekad nam se teško sjetiti pojedinih igara po nazivu s obzirom na to koliko sličnih izvedenica postoji za igre sa zombijima." haha. Deadlight, Daying Light, a tu je jos između izašao i onaj hororac Daylight.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?