HCL.HR

E3 09 bez OnLive-a

Zoran Žalac 21.05.2009.   •   1 komentara


Na ovogodišnjem Electronic Entertainment Expo sajmu zasigurno ćemo vidjeti značajnije tehnologije za svijet video-igara, no kako danas doznajemo, OnLive neće biti jedna od njih.

Na ovogodišnjem Electronic Entertainment Expo sajmu zasigurno ćemo vidjeti značajnije tehnologije za svijet video-igara, no kako danas doznajemo, OnLive neće biti jedna od njih. Ideja cloud computinga o kojoj smo se pisali tijekom GDC-a, tako se neće naći na E3 sajmu, a šef projekta, Mike McGarvey, tvrdi da su se odlučili za takav stav jer je E3 prvenstveno sajam za klasičan tip prezentacije, odnosno prodaje proizvoda, a OnLive je „sve, samo ne klasičan produkt“. Ipak, tijekom ljeta ove godine počinje beta testiranje usluge, što će reći da ćemo o OnLive-u čuti još mnogo toga, neovisno o tome što izostaje s E3 sajma.

Komentari (1)

  • GreenWarfare

    23.05.2009 - 16:27

    Citat: “a šef projekta, Mike McGarvey, tvrdi da su se odlučili za takav stav jer je E3 prvenstveno sajam za klasičan tip prezentacije, odnosno prodaje proizvoda, a OnLive je „sve, samo ne klasičan produkt“.
    Sere 100%. Nesto su usrali…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!