HCL.HR

Ekipa s Gametrailers uskrsnula pod nazivom Easy Allies

Gregor Stojev 22.03.2016.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Nakon neočekivanog zatvaranja Gametrailers portala, mnogi su se zapitali što će slijediti, no odgovor na to nekolicini je bio očit potez – pravac Patreon.

easy-allies

Svijet videoigara prošlog se mjeseca zatresao kada smo primili vijest da kultni Gametrailers prestaje s radom. Obožavatelji su bili šokirani, uključujući i nas. Međutim, izgleda da je teško zaustaviti ljude da se bave onime što vole.

Ekipa iz Gametrailersa danas se skupila kako bi nam otkrili njihov novi plan – nastaviti ono što su i do sada radili. Pod novim imenom “Easy Allies”, Brandon Jones i ostatak poznatih lica u videu ispod predstavljaju nam svoju Patreon kampanju s kojom bi im gledatelji omogućili nastavak rada. U početnom planu su naravno, igranje igara i komentiranje istih koje će se izvoditi u obliku streamanja i podcasta, no ovisno o tome koliko novaca prikupe Patreon uslugom, moguće su ne samo i recenzije, već i niz video serijala u stilu onih kojima su se ranije bavili.

Za detaljan popis prekretnica koje bi Easy Allies volio postići, ili ako ste željni izdvojiti neku svoticu kako bi se s njima ponovno družili, skočite na službenu Easy Allies Patreon stranicu. Ako ih želite slijediti već danas, također su otvoreni Twitch, Youtube i Twitter profili pa ih tamo slobodno i pozdravite.

Komentari (4)

  • trulex

    22.03.2016 - 15:24

    Subo sam se

  • DjokaBA

    22.03.2016 - 16:35

    Da su valjali, trajali bi i dalje, ne bi se gasili. Nisu ono sto su bili nekada, tako da ni ovo nece da donese neku promenu.

  • Žarko Ćurić

    22.03.2016 - 20:13

    Uplatio u Patreon 🙂

  • Nikola1941

    24.03.2016 - 19:10

    Čim vidio, odmah krenuo za sub.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?