HCL.HR

Ekspanzija Hannibal at the Gates za Total War: Rome 2 ima datum izlaska

Stjepan Fikter 14.03.2014.   •   0 komentara


Nova kampanja s fokusom na geopolitičku situaciju i nove jedinice za pet igrivih frakcija, glavna su odlike ove ekspanzije čiji je datum izlaska postavljen na 27. ožujka.

Sega je otkrila kako druga veća ekspanzija za Total War: Rome 2 izlazi krajem mjeseca. Točnije, Hannibal at the Gates bit će dostupan od 27. ožujka za igranje, a već sada ga se može prednaručiti za 15 eura.

Nova kampanja odvodi igrača na zapadni Mediteran tijekom drugog Punskog rata i bit će fokusirana na geopolitičku situaciju uslijed rata između Scipia i Hannibala. Osim kampanje, pet igrivih frakcija od kojih su tri nove – Syacuse, Arevaci i Lusitani – dobit će pojačanja u obliku novih jedinica, dok će Rim i Kartaga također dobiti nadograđeno civilno tehnološko stablo bazirano na diplomaciji.

Sega je također otkrila kako je Total War: Rome 2 komercijalno najuspješniji nastavak u serijalu, a developer Creative Assembly najavio je besplatni DLC za sve vlasnike igre, čak i ako ne kupe ovu ekspanziju.

Mike Simpson, kreativni direktor u Creative Assemblyu kaže: “Rome 2 je bio iznimno ambiciozan za naš studio. Žao nam je što neki recenzenti i fanovi nisu dobili sve što su očekivali. Posvećeni smo poboljšanju igre u narednim mjesecima i želimo da Rome 2 bude zapamćen kao jedan od naših najboljih uradaka.”

Mi smo inače jedni od onih recenzenata koji su bili iznimno zadovoljni s igrom. Dapače, nagradili smo ju titulom najbolje strategije prošle godine u našem Zlatnom Dabru 2013.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?