HCL.HR

Elder Scrolls Online preporučuje neslužbeni aukcijski forum za trgovinu

ToxarE 13.04.2014.   •   0 komentara


Zenimax je putem službenog Elder Scrolls Online Twitter profila preporučio da igrači provjere neslužben aukcijski forum za trgovinu predmetima iz igre.

Ako igrate Elder Scrolls Online ili ste pak pomno pratili sve detalje o igri, znate kako ista ne sadrži aukcijsku kuću, već stvari možete kupovati i prodavati samo unutar guildovskih trgovina.

Ipak, kako to obično biva, igrači su pronašli način da to pravilo zaobiđu, a čak su i developeri ukazali na neslužbeno mjesto trgovine. Naime, ZeniMax je tvitnuo preporuku kako igrači trebaju provjeriti TESO Elite’s Marketplace forum kao mjesto neslužbene trgovine itemima iz igre.

Studio je prethodno objasnio zašto je odlučio isključiti aukcijsku kuću iz MMO-a: “Ne želite nužno globalnu aukcijsku kuću za igru s jednim golemim serverom, jer to općenito vodi do toga da sva najbolja oprema bude dostupna po veoma, veoma niskim cijenama. Jako često to može trivijalizirati igru. Ne možete imati zdravu ekonomiju kada ne postoje restrikcije za nabavu najboljih stvari u igri.”

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?