HCL.HR

Electronic Arts E3 10 Konferencija – mini report

Zoran Žalac 15.06.2010.   •   0 komentara


Donosimo vam kratak pregled novih informacija o nadolazećim igrama koje su osvanule na ovogodišnjoj E3 konferenciji Electronic Artsa.

Iako je Electronic Arts velika, štoviše ogromna riba u moru industrije video igara, njegovu E3 konferenciju ne prati tolika doza glamura i uzbuđenja kao što je slučaj kod Microsofta, Sonya i Nintenda. Ali već i sami znate da to ne znači kako nas je često omraženi EA ostavio ravnodušnima. Otkriveno nam je nekoliko sočnih detalja, a i vidjeli smo zanimljivu postavu igara koje nas očekuju krajem ove i početkom sljedeće godine. Većina naslova pripada već poznatim serijalima, no na neke smo čekali duže vremena pa možemo reći kako Electronic Artsova konferencija nije zakazala. Da je moglo biti bolje – moglo je, ali svatko zna svoju poslovnu politiku, a mi se u ničiju ne planiramo uplitati.

Ovaj report zamislili smo kao sažetak svih važnijih informacija koje smo dobili na konferenciji Electronic Artsa. Pod opširnije, dakle, možete saznati nešto više o igrama: Dead Space 2, Medal of Honor, Crysis 2, Bulletstorm i Star Wars: The Old Republic, dok opširniji report možete pročitati ukoliko ste registrirani na našem forumu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?