HCL.HR

Electronic Arts je ipak najavio tri nove igre, gotovo potajno

Zoran Žalac 09.06.2019.   •   3 komentara


Electronic Arts ove godine nije posebno istaknuo igre svojih partnera u EA Original programu, ali to ipak ne znači da takvih igara neće biti.

Electronic Arts je sinoć imao užasno dosadnu “konferenciju” na kojoj je predstavio tek tri nove igre, a novost jedne od njih otkrili su i prije samog emitiranja programa. No, činjenica je da su još tri igre najavljene izvan te užasne konferencije.

Naime, nastavlja se program zvan EA Originals koji nam je donio originalne igre kao što su A Way Out, Fe te nadolazeći Sea of Solitude. Electronic Arts je produžio suradnju s ekipama Hazelight Studios, Zoink Games te Glowmade, a to će im donijeti još tri manje igre. Otkrivena su imena dvaju tih igara – Lost in Random te RustHeart.

Lost in Random je spoj akcijske igre i strateškog žanra smješten u mračni svijet. Prema onome što vidimo u prvim materijalima, glavni lik bit će djevojka koja drži luk i strijelu. Na drugoj slici pak vidimo lika koji izgleda kao Link iz Zelde, pa je moguće da ćemo likove moći samostalno birati i dizajnirati.

RustHeart je akcijski RPG kooperativne izvedbe. Priča mu se vrti oko dječaka i njegovog pomoćnika, ogromnog robota koji istraživaju vibrantni vanzemaljski svijet s više dimenzija.

Nova igra tvoraca vrlo dobrog A Way Outa također će biti kooperativno iskustvo – iako još nije potvrđeno hoće li biti split-screen formata. Ta igra za sada nema naziv niti je uopće prikazana, ali nam je njezin tvorac ponovno demonstrirao svoju sposobnost kreativnog prostačenja pred kamerom.

Komentari (3)

  • Marko Plavcic

    09.06.2019 - 17:56

    Opa dolaze nove igre,ali imam samo neko pitanjce:na kojim konzolama će biti dostupne?

  • Dajsikeks

    09.06.2019 - 23:39

    Ajde super, dobro im ide sa ovim malim projektima

    • SlucajniProlaznik

      @Dajsikeks, 10.06.2019 - 08:50

      Ja bi čak rekao da po pitanju kvalitete bolje nego njihovim AAA igrama

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?