HCL.HR

Electronic Arts registrirao Plants vs. Zombies Adventures

ToxarE 11.03.2013.   •   2 komentara


Tri različite domene upućuju na to da bi nova Plants Vs. Zombies igra mogla nositi podnaslov Adventures. No zasad još nije jasno radi li se o nastavku ili možda o Facebook igri.

Dežurni promatrači novoregistriranih internetskih domena prije pet dana otkrili su da je Electronic Arts „zauzeo“ tri domene koje upućuju na nešto što se zove Plants Vs. Zombies Adventures. Domene u pitanju su PlantsVsZombiesAdventures.com, PlantsVsZombiesAdventure.com i pvZadVentures.com. Izgledno je dakle da nas čeka nova PvZ igra, no bez službene najave možemo samo nagađati o čemu se točno radi.

U kolovozu prošle godine PopCap je najavio da radi na nastavku PvZ-a, no nije ga oslovio imenom niti numerirao. S te strane moguće je da Adventures označava upravo taj nastavak koji očekujemo u prvoj polovici ove godine. No s druge strane, isto je tako moguće da se radi o Facebook aplikaciji, a ne bi nas čudilo ni da PvZ krene u filmske vode, iako je to manje izgledno. U bilo kojem slučaju, što je PvZ Adventures trebali bismo saznati uskoro.

Komentari (2)

  • Nasher#61

    11.03.2013 - 14:21

    Igrica je prezarazna!!! Moj mali rođak je obožava. Kad mu tata zabrani igrat PC onda dođe kod mene i igra PvZ. 😀

  • goldfinger

    12.03.2013 - 09:01

    Odlična vijest,a još i bolja ako je nastavak u pitanju..(+)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?