HCL.HR

U Electronic Artsu se više ne žele javno sramotiti na konferenciji povodom E3 sajma pa ju neće ni održati

Zoran Žalac 07.03.2019.   •   6 komentara   •   Industrija videoigara


Iz izdavačke kuće Electronic Arts potvrdili su kako se ni ove godine ne planiraju vratiti na E3 sajam, a neće održati ni konferenciju za javnost.

Electronic Arts već nekoliko godina nije dio E3 sajma već na zasebnoj lokaciji u Los Angelesu održava svoj cirkus zvani EA Play. Trudi se ekipa Electronic Artsa ondje pokazati u što boljem svjetlu, no sve to nekako ispadne uštogljeno i umjetno. Pretprošle godine tako su zvali influencere da im vode program pa to nije ispalo baš najbolje, a premda prošle godine nije bilo velikih promašaja, i dalje je na trenutak bilo neugodno gledati određene dijelove programa.

Uglavnom, zašto to sad spominjemo? E pa zato što toga više neće biti. Iz Electronic Artsa su poručili kako ove godine neće održati tradicionalnu konferenciju za novinare i javnost. Umjesto toga slijedit će primjer Nintenda i njihovog unaprijed snimljenog Direct programa.

Electronic Arts će tako 7. 6. predstaviti neke nove igre, što kroz unaprijed snimljene “posjete” svojim proizvođačima, što kroz prijenose uživo. Sam program vjerojatno će biti manje komičan, ali barem više nećemo morati trpjeti komentiranje mečeva u mobilnim igrama kao da su najnapetija stvar ikada.

Što se najava tiče, računajte na otkrivanje nove Need for Speed igre, stiže i Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3, a tu će biti i nezaobilazna Fifa 20.

Označeno sa:

Komentari (6)

  • matyX6

    07.03.2019 - 19:55

    Već godinama najnezanimljivije konferencije od strane EA, istih “šest” sportskih igara i svake druge godine Battlefield.

    • kuky90

      @matyX6, 08.03.2019 - 09:54

      pa ni nemaju nešto naslova u zadnje vrijeme. Što ove godine od EAa izlazi? Sportske igre, izašao je Anthem i to je više manje to.

      Baš kad su ponudili premier sam pogledao dal se isplati.

    • Saren

      @kuky90, 08.03.2019 - 18:40

      Sportske igre kako si rekao, vjerojatno novi NFS i najave novih sadrzaja za postojece im igre ( Battlefront 2, BF V, Anthem). Zaboravio si Respawn Entertainmentov (koji pripada EA-u ) Star Wars : Jedi Fallen Order cije cemo prve informacije cuti negdje u Travnju sad, a sam izlazak igre doci ce navodno negdje u jeseni. Silno me zanima sto ce biti sa tom igrom i nadam se da nece bit flop (citaj : da se EA ne mijesa ako je ikako uopce moguce) i da nece bit reboot nekakav nalik na TFU 1 i 2 nego vise kao Jedi Academy / Outcast serijal. Vidjet cemo 🙂

  • Dajsikeks

    07.03.2019 - 20:58

    Jedino kaj će biti dobro je Sea of solitude, ali mislim to nije izravno napravljeno od EA nego samo publisher

  • AdvCool

    07.03.2019 - 22:39

    A tko bi ih i gledao ? Jedino oni koji prave cringe kompilacije

  • Saren

    07.03.2019 - 22:49

    *Sigh* klasika iste igre, drugo pakovanje (citaj : trenutna godina) – promjene 0 bodova. Bolje da uopce ne odrzavaju nista kad se ponasaju na nacin kojim se ponasaju i dalje voze po svome. Newsflash : Da niste budale nebi ljudi radili meme-ove od vas. Tako jednostavno. Al ne, SP je mrtav itd itd…. Da se uopce ne doticem anganziranja influencera na sto cu samo reci – LOL. Meni je draze dobit dev-a i cuti od njega osobno il nekoga tko vec radi na igri kakva je, kakve su mehanike, sto ocekivati itd. Sto se tice toga da se ugledaju na Nintendo to je opet druga strana price – Nintendo si tako sto moze i dopustiti, a EA-u bi bilo bolje da kad vec kopira druge si pogleda kako se odredjeni izdavaci / dev-ovi ponasaju prema fanovima – mogli bi stosta nauciti. Eh… ja cu i dalje bit budala i moliti se da DICE i BioWare odu od njih na nacin na koji je Bungie otisao od Activisiona, samo mi nesto govori da se to nikad nece dogoditi… Uopce me strah sta ce napraviti od Jedi Fallen Ordera, jos malo pa cemo i to doznati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?