HCL.HR

Oznaka: Electronic Arts

Battlefield V imat će singleplayer kampanju

Petra Rukav 09.05.2018.

Electronic Arts nedavno je obznanio kako će njihov novi Battlefield sadržavati tradicionalnu singleplyer kampanju uz prepoznatljivu multiplayer komponentu.

EA se zavjetovao kako će ubuduće izbjegavati kontroverzan sustav loot kutija

Petra Rukav 16.04.2018.

Tvrka Electronic Arts sama je sebi dala obećanje da će prošlogodišnje odluke gledati kao mjesto za ekstrakciju lekcija te da će ubuduće poslovati pametno – bez kontroverznih sustava loot kutija u nadolazećim naslovima.

Potvrđeno je vrijeme EA Play 2018 konferencije

Zoran Žalac 10.04.2018.

Electronic Arts je otkrio kada će točno održati svoju konferenciju za javnost povodom E3 sajma na kojoj će otkriti novi Battlefield, možda i sljedeći Dragon Age.

Electronic Arts navodno priprema novu Star Wars igru otvorenog svijeta

Petra Rukav 24.03.2018.

Tvrtka Electronic Arts dala je oglas za posao koji sugerira da bismo mogli zaigrati još jednu Star Wars igru pod njihovim pokroviteljstvom.

EA neće dobiti ni kune od suradnje s developerom A Way Out igre

Petra Rukav 14.03.2018.

Tvorac nadolazeće kooperativne avanture A Way Out otkrio je kako Electronic Arts kao igrin izdavač neće zaraditi ni lipe jer sav novac odlazi developeru.

Disney i LucasFilm navodno traže novog developera za Star Wars igre

Petra Rukav 15.02.2018.

Internetom kruži nova glasina koja sugerira da bi Electronic Arts mogao ostati bez licence za Star Wars igre, a rad na svježim avanturama u dalekoj galaksiji mogli bi preuzeti Ubisoft ili Activision.

EA je patentirao novi matchmaking algoritam dizajniran da od vas izmuze što više novca

Petra Rukav 10.01.2018.

Electronic Arts pridružio se Activisionu u patentiranju nepoštenih matchmaking sustava koji potiču igrače da troše više novaca na mikrotransakcije.

U EA Sports UFC 3 borba seli iz kaveza na društvene mreže

Zoran Žalac 10.01.2018.

Mod karijere u EA Sports UFC 3 ugledao se na Journey iz FIFA serijala pa nam obećava dramu i izvan ringa. Bolje vam je da imate što više sljedbenika na društvenim mrežama!

Electronic Arts ima neke odlične blagdanske ponude na Originu

Zoran Žalac 21.12.2017.

Electronic Arts nastoji popraviti svoj imidž krajem 2017. godine tako da na Originu nudi hrpu igara s popustom od 75% i više.

Electronic Arts i Blizzard nalaze se na listi najboljih mjesta za rad

Petra Rukav 07.12.2017.

Prema podacima iz Glassdoora, najbolja mjesta za rad u 2018. godini uključuju nekoliko kompanija koje se vežu uz gaming industriju, a između njih ističu se Blizzard Entertainment i Electronic Arts.

Electronic Arts otkrio da jedna trećina igrača troši novac na mikrotransakcije u njihovim igrama

Zoran Žalac 07.12.2017.

Direktor financija Electronic Artsa dao je grubu procjenu koliko se igrača odvaži na dodatno trošenje novca kupnjom mikrotransakcija.

EA možda ipak neće vratiti mikrotransakcije u Star Wars Battlefront II

Petra Rukav 06.12.2017.

Izgleda da bi se Electronic Arts na koncu mogao predomisliti u vezi vraćanja mikrotransakcija u Star Wars Battlefront II unatoč ranijoj izjavi da će iste postati dostupne nakon promjene u balansu.

Tinejdžer ovisan o kockanju zamolio EA da preispita vlastitu strategiju s mikrotransakcijama

Petra Rukav 30.11.2017.

U otvorenom pismu EA DICE-u devetnaestogodišnjak progovorio kako mu je ovisnost o kupovini mikrotransakcija gotovo uništila život stoga je zatražio sve developere da promisle o forsiranju loot kutija.

EA napokon priznao da je Visceral izbačen iz igre radi novca

Petra Rukav 29.11.2017.

Glavni financijski direktor Electronic Artsa raspričao se o detaljima koji se kriju iza „ekonomske odluke“ zatvaranja Visceral Gamesa.

Star Wars Battlefront 2 prodaja duplo je slabija od originala

Petra Rukav 20.11.2017.

Izgleda da su kontroverze vezane uz loot kutije i mikrotransakcije Star Wars Battlefronta 2 uništile njegov uspješni početak, barem ako isti usporedimo s prodajnim rezultatima originala iz 2015. godine.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?