HCL.HR

Enter the Gungeon ne dobiva novu ekspanziju, ali možda vas utješi kompenzacija

Pero Mlinar 20.11.2018.   •   0 komentara


Voljena retro pucačina Enter the Gungeon trebala je dobiti još jednu veliku ekspanziju, no ti su planovi ipak propali. Igračima je obećana utješna zakrpa.

Nisam nikad zaigrao Enter the Gungeon, ali ono malo što sam vidio činilo se kao posebno sladak, ali i vatreni bombončić. Početkom ljeta taj je indie naslov dobio prvu veću besplatnu ekspanziju, a pošto je ona bila popularna, tvorci igre planirali su izdati i drugu, koja bi se naplaćivala.

Taj je plan sad propao, jer kako kažu u studiju Dodge Roll, nakon pet godina rada na Enter the Gungeonu svoje ideje radije bi iskoristili u nekoj novoj igri. Kao svojevrsnu kompenzaciju umjesto ekspanzije ponudit će igračima zakrpu koja će osim ispravke grešaka uključivati dvadesetak novih pištolja, nove predmete i sinergije i misterioznog lika Paradoxa. Ta će zakrpa, naravno, biti besplatna pa svakako nećete ostati praznih ruku.

Iako su najavili da u planu imaju novu igru, u studiju su isto tako rekli da nas uskoro čekaju nove vijesti vezane uz Enter the Gungeon. Pa tko zna, možda to dvoje treba povezati u jednu jednadžbu. A ako kojim slučajem niste upoznati sa samom igrom, vrijedilo bi to ispraviti. Evo vam odmah i savršen video za to:

 

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?