HCL.HR

Epic Games Store donosi dozu horora i crnog humora s još dva besplatna naslova

Hrvoje Smoljić 17.10.2019.   •   3 komentara


Epic Games Store se priprema za Noć vještica i donosi dva tematski prikladna iskustva u obliku psiholdeličnog horora i misterioznog trilera prožetog crnim humorom.

 

Epic Games nastavlja besplatno dijeliti igre putem svoje digitalne trgovine. Ovoga puta se odlučio tematski uskladiti s nadolazećim Halloweenom i ponuditi dvije vrlo različite igre. Jedna od njih je dvije godine stara igra Observer, ali druga sedam godina star Alan Wake: American Nightmare.

Kao većina igara koje Epic dijeli besplatno, ove dvije igre su također vrlo dobro ocijenjene, a u slobodnoj prodaji zajedno koštaju 35 eura. Svakako ih se isplati barem isprobati, a u svoj library ih možete dodati do 24.10.

Observer je nešto sporija igra iz koja zadire u domenu psihološkog horora smještena u distopijsku, futurističku verziju glavnog grada Poljske. Igrač kontrolira detektiva koji istražuje misteriozno ubojstvo koristeći naprednu tehnologiju. Ima tu svega, od skeniranja okoline elektromagnetskim i bio-pogledom, ispitivanja osumnjičenika, hakiranja terminala i osoba i slično. Igra se hvali odličnom atmosferom, a istražuje i vrlo relevantnu tematiku sve veće ovisnosti čovječanstva o tehnologiji.

Alan Wake: American Nightmare je svojevrsni spin-off poznate Alan Wake igre te je nešto manje mračna igra. Igrači i dalje kontroliraju omiljenog nam pisca, ali ovog puta u priči koja je manje psihološki triler, a više crna komedija. Radi se o kratkom i slatkom iskustvu s daleko više napucavanja sila tame i manje samodopadne naracije.

Komentari (3)

  • SemirTheChosen

    18.10.2019 - 07:11

    Hvala Hrvoje, hvala Epic!

  • funky0308

    18.10.2019 - 10:45

    Odlicno..zalomi se sve cesce i cesce dobra igra. Alan Wakea volim igrati, za Observer ne znam ali ako bude vremena probamo i to. Sumnjam da ce biti uz Disco Elisyum i nadolazeci RDR2 ali mozda jednog dana.. 🙂

  • Jokerhere

    18.10.2019 - 15:07

    Obzerver i Soma su dvije igre koje nisam mogao igrati a da me ne bole oci

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?