HCL.HR

Epic Mickey 2, Pure i Split/Second stigli na Steam

Stjepan Fikter 07.10.2014.   •   3 komentara


U Disneyu su se sjetili kako milijuni korisnika Steama mogu biti potencijalni kupci njihovih naslova pa su predstavili veći broj igara koje su sada dostupne u Valveovoj digitalnoj trgovini.

Već i ptice na grani znaju kako Steam broji preko stotinu milijuna aktivnih računa, što izdavačima zasigurno nije zanemariva brojka. Toga je svjestan i Disney koji je sada za ovaj servis predstavio svoj katalog igara s ne tako velikim popustima.

Na Steamu je, između ostalog, sada dostupan i Epic Mickey 2 za čiju se PC verziju smatralo da je izgubljena nakon zatvaranja razvojnog studija, no dvije godine od izlaska igre, stigla je i na osobna računala. Među ponudom su se našli i Pure te Split/Second za čiji je razvoj bio zadužen Black Rock Studio, kojeg je Disney također zatvorio. Od ostalih naslova tu su Pirates of the Caribbean: At World’s End, TRON: Evolution, LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game te drugi koji su rađeni po filmskim predlošcima.

Komentari (3)

  • Megakmica

    07.10.2014 - 21:09

    Jesu se brzo sjetili,sve stare igre ali ajde nađu se neke dobre.

  • MalixD99

    08.10.2014 - 10:07

    Ja imam kupljen Split/Second i instaliran na kompjuter ali me interesuje kako da ga povežem sa Steam-om.. Hvala unapred.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?