HCL.HR

Epic Mickey: Power of Illusion u studenom, novi E3 gameplay trailer

Igor Belan 07.06.2012.   •   0 komentara


Warren Spector popeo se na Nintendovu pozornicu i otkrio datum izlaska te kratku demonstraciju za 3DS ekskluzivni Epic Mickey: Power of Illusion.

18. studeni datum je kada 3DS ekskluzivni 2D platformer Epic Mickey: Power of Illusion stiže u trgovine. Otkrio je to Warren Spector, dizajner igara poznat po igrama poput System Shock, Deus Ex i nešto kasnije Epic Mickey za Wii konzolu.

Iako Warrenov tim radi na nastavku Epic Mickeya koji će ovaj put biti multiplatformski naslov, 3DS ekskluzivni Epic Mickey: Power of Illusion u izradi je u studiju Dreamrift. Isti je potpuno drugačiji pristup Epic Mickey franšizi kao platformer izveden u dvije dimenzije, ali u 3D prikazu na 3DS konzoli.

“Igra je inspirirana Mickey Mouse klasikom upravo za Sega Mega Drive imena Castle of Illusions, a trebala bi uspješno izmješati 2D platformerski gameplay staroga kova s nešto modernijim konceptima stvaranja objekata bitnih za gameplay viđenih u prvom Epic Mickeyu za Wii.”, pisali smo u vijesti prije dva mjeseca.

Kako to izgleda u akciji, pogledajte u videu uhvaćenom s live streama Nintendove “Software showcase” prezentacije posvećene 3DS igrama. Ako vas ne zanima priča, preskočite na četvrtu minutu gdje počinje gameplay.

FORUM: Nintendo 3DS podforum

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?