HCL.HR

Episode I: Racer zaživjela je na GOG-u uz velike Star Wars popuste

Petra Rukav 02.05.2018.   •   1 komentara


Digitalna trgovina PC igara GOG.com povodom Star Wars dana, koji se održava ovog petka, organizirala je popuste na videoigre ove epske svemirske opere, a vratila nam je i Episode I: Racer iz 1999. godine.

Obožavatelji epske svemirske opere koju je kreirao redatelj i producent George Lucas, dobro znaju da se ovog petka, 04. 05., obilježava međunarodni Star Wars dan – May the 4th. Budući da je to nezaobilazan spomendan svakog čovjeka dobrog ukusa, digitalna trgovina PC videoigara GOG.com odlučila je igrače diljem svijeta počastiti pozamašnim popustima na kolekciju Star Wars naslova.

Ukratko, brojne klasike poput Dark Forces, TIE Fighter i Knights of the Old Republic, trenutno možete ugrabiti na akciji, a treba naglasiti kako se u ponudi nalazi i Star Wars Episode I: Racer. Konkretno, Episode I: Racer, kojeg mnogi smatraju jedinom dobrom stvari koja je proizašla iz The Phantom Menace filma, izašao je još 1999. godine za PC i Nintendo 64. Riječ je o naslovu koji se bazira na podracingu, opasnom trkaćem sportu predstavljenom u prvoj epizodu prequel trilogije.

Sada, zahvaljujući GOG-u, Star Wars Episode I: Racer optimiziran je za moderne sustave, a ako biste se voljeli vratiti gotovo 20 godina u prošlost DRM-free verzija videoigre trenutno će vas koštati oko 50 kuna.

Komentari (1)

  • Moses

    02.05.2018 - 13:49

    I na Steamu su popusti, traju cili tjedan

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?