HCL.HR

ESL SEEC: Prijavite se za veliko LoL natjecanje s nagradnim fondom od 3500 eura

Filip Marić 07.09.2016.   •   0 komentara


Vrijeme je da svoju ljubav prema LoL-u pretvorite u novac – prijavite se za ESL South East European Championship, predstavljajte svoju zemlju na velikom regionalnom natjecanju i osvojite svoj dio iz bogatog nagradnog fonda.

ESL-SEEC-LoL-seasonIV

Vrativši se sa školskih i godišnjih odmora, polako ulazimo u 9. mjesec koji nam osim klasičnih subotnjih Adria Open kupova donosi i još jedno iznenađenje, a to je četvrta sezona sada već tradicionalnog ESL Southeast Europe Champioshipa!

Za one koji nisu upoznati s formatom ESL SEC natjecanja, ukratko možemo reći da se cijeli format turnira svodi na dobivanje najboljeg regionalnog tima u Jugoistočnoj Europi u nekoliko igara među kojima je i LoL.

Sljedeća četiri tjedna naša ekipa će održavati besplatne kvalifikacijske ESL SEC turnire koji će se, osim zadnjeg, uklopiti u naše standardne LoL Adria Open subote. Osam timova s najviše ostvarenih bodova u ta četiri regionalna kvalifikacijska turnira prolaze u tzv. Nacionalno Finale gdje će dva top tima kroz grupnu fazu imati šansu osigurati prolaz na samu LAN završnicu (na mjestu koje će se sa sigurnošću znati kroz 10-ak dana), s plaćenim smještajem i hranom.

Nagradni fond ovog Championshipa iznosi 3500 eura samo za LoL, odnosno prvo mjesto će iznositi čak 2000€ za cijeli team.

Sva pravila i mjesto za prijavu na prvi kvalifikacijski turnir ove subote u 14 sati pronađite klikom ovdje, a kako bismo vam osigurali RP nagrade za ovaj turnir prijavite se i na Riotov event page.

Kao i obično, stream završnih mečeva turnira će profesionalno popratiti već vam dobro poznati komentator Sa1na na našem službenom ESL Adria Twitch kanalu od 16 i 30 na dan turnira.

A sad, što čekate? Pronađite svoja četiri suigrača i postanite novi hrvatski PerkZ!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?