HCL.HR

EVO 2020 trebao bi se održati unatoč koronavirusu

Ivan Brekalo 19.03.2020.   •   1 komentara   •   Industrija videoigara


Organizatori najvećeg turnira borilačkih igara ne planiraju odgoditi ovaj događaj, barem za sada.

Dok se gotovo svi turniri borilačkih igara diljem svijeta redom otkazuju radi širenja koronavirusa, organizatori Evolution Fighting Game Championshipa (skrećeno: EVO), najznačajnijeg turnira te vrste, jučer su putem njihovog službenog Twitter profila igračima i fanovima obznanili da nastavljaju s planovima za održavanje EVO-a 2020. i to u originalno planiranom vremenskom razdoblju od 31. 07. do 01. 08. 2020. godine.

Ovaj se najveći godišnji turnir tabačina tradicionalno održava u Las Vegasu, a ove godine trebamo vidjeti službena natjecanja u sljedećih devet igara: Street Fighter V, Smash Bros. Ultimate, Tekken 7, Soul Calibur VI, Samurai Shodown, Dragon Ball FighterZ,  Under Night In-Birth Exe: Late [st], Granblue Fantasy: Versus, te  Marvel Versus Capcom 2. Originalno se očekivao broj natjecatelja veći od 10 000.

U istoj Twitter objavi EVO team je naveo kako će dalje pratiti razvoj situacije, te da im je zdravlje natjecatelja, posjetitelja i njihovog osoblja najbitnije. Nadamo se da su na dobrom tragu s ovim optimističim predviđanjima, te da će se cijela situacija do tada  popraviti i natjecateljima omogućiti sigurno putovanje.

 

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?