HCL.HR

Evo ga – BAGER simulator, napokon

Zoran Žalac 31.05.2022.   •   6 komentara


Majstori čudnih simulatora koje nitko nije tražio najavili su novu igru – Heavy Truck Simulator. Iako su kamioni u nazivu, glavna atrakcija bit će bageri.

Dugo već nismo pisali o igrama naših prijatelja iz PlayWaya – možda ste se čak zabrinuli da im je presušila inspiracija i da su stali s najavom stotina naslova koje možda nikad neće dovršiti. Ne brinite – nije došlo do takvog crnog scenarija, a dokaz za to je novonajavljeni Heavy Truck Simulator.

Ovaj će nas grubi simulator postaviti u raznorazne kamenolome kako bismo utovarili kamenje bagerom u prikolicu kamiona, a potom istim tim kamionom odvezli to kamenje negdje gdje ono postaje tuđi problem. Velike mašine nećemo samo voziti, nego i održavati – dio po dio. Ali potencijalno najuzbudljiviji i najizazovniji dio posla ipak će biti prevoženje kamenih gromada po kišnim močvarama i drugim nemilim mjestima.

S tim dijelom Heavy Truck Simulator malo podsjeća na MudRunner i SnowRunner igre, a čak obećava i neku realističnu fiziku koja uključuje rušenje stabala na putu. Naravno, sve to izgleda onako kako izgledaju sve PlayWay igre – kao da se radi o nekakvoj fejk igri. No, siguran sam da će bagerist Igor dokazati suprotno jednom ako igra izađe. Doduše, nema još datuma izlaska.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

 • SanKa

  31.05.2022 - 11:19

  ljubo ćesić rojs: **heavy breathing**

  • kozmos098

   @SanKa, 31.05.2022 - 13:57

   Znaci mi pusimo a izdavac kupi pare.

 • MetalicStar

  31.05.2022 - 14:08

  Sta samo ce se moci trpati kamenje to je shit a di je kopanje rupa i brazda sa bagerom i tovarenje zemlje/sljunka ma ako bude samo trpanje kamenja 0 bodova za mene, mislim najveci gust je rovanje sa bagerom

 • PppPP

  31.05.2022 - 17:51

  Baš jučer komentiram s prijateljem kako bi baš volio neki simulator s bagerima i vidiš eto ga odma sljedeći dan.

  Serem, naravno.

 • Bager11

  31.05.2022 - 23:12

  Napokon sam dobio svoju igru 😀

 • Rastmahatta

  01.06.2022 - 15:22

  Teški strojevi, znojni muškarci i miris mazuta

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?