HCL.HR

Evo kako izgleda nova Metal Slug igra, rade ju tvorci CoD: Mobile

Zoran Žalac 17.05.2021.   •   4 komentara


Mobilna igra Metal Slug J dobila je novi prikaz gameplaya iz beta verzije, u kojoj možemo vidjeti nove mehanike same igre.

Još je prošle godine potvrđeno kako će nova igra iz kultnog serijala Metal Slug doći u verziji za mobilne uređaje – Android te iOS. Razvoja igre prihvatio se TiMi Studio, isti onaj koji je prebacio Call of Duty u mobilno izdanje, a premda još uvijek nemamo ni konačni naziv igre ni njezin datum izlaska, dobili smo novi trailer s montažom scena gameplaya.

S obzirom da Metal Slug nisam igrao već godinama, teško mi je reći što je tu zapravo novo. Možda se primijeti malo više naglaska na skupljanje novčića, a u jednom trenutku čini se kako bi igra mogla biti poput neke metroidvanije, gdje su svi leveli povezani. Prikazano je otprilike nekih desetak boss protivnika, no kako što u promotivnom materijalu stoji – ovo su snimke iz beta verzije i nisu zrcalo igre kakva nas čeka nekad u budućnosti.

Komentari (4)

  • razer1234559

    17.05.2021 - 17:31

    Moram pohvaliti glazbu, fantastična je i jako me podsjeća na Boss Battle soundtrack iz igre Digimon World Dawn and Dusk. Što se tiče Metal Slug-a ima ih puno te ni sam ne znam koliko sam ih igrao ali igra kao igra je brza i vrlo zarazna. Uskoro kupujem Raspberry ili Data Frog igraću platformu sa nekoliko tisuća retro igara za razne konzole tako da ću odigrati Metal Slug igre na jednoj od navedenih platformi.

    • vragec25cro

      @razer1234559, 18.05.2021 - 05:50

      Moze neki link?

  • KhorneFlake

    18.05.2021 - 10:02

    Nemam ništa protiv metroidvania pristupa, bio bi pravo osvježenje od već ustaljenog linearnog pristupa.

  • r3voken

    19.05.2021 - 11:18

    Ovo mi je fora za vidjeti. Igrao sam Metal Slug još od trojke na PS2 tako da sam definitivno zainteresiran. Malo mi je žao što je isključivo za mobitele, a ne i ostale platforme, no sigurno ću ga zaigrati kad izađe.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?