HCL.HR

Evo Luke Modrića u novoj nogometnoj igri Sociable Soccer 24

Zoran Žalac 16.10.2023.   •   3 komentara


Nova nogometna igra tvorca Sensible Soccera nakon osam godina razvoja napokon je spremna za izlazak i imat će licencirane nogometaše prema FIFPRO licenci.

Prije nego smo imali FIFA i PES igre, kraljem virtualnog nogometa smatrao se Sensible Soccer. Serijal je s vremenom nestao sa scene, ali je njegov kreator Jon Hare pokušao vratiti isti 2015. godine u jeku crowdfunding kampanja na Kickstarteru. U kampanji je skupio znatno manje novca nego je planirao pa je plan u konačnici bio izmijenjen. Nova igra, zvana Sociable Soccer, prigrlila je mobilni gaming te je lansirana na Apple Arcade pretplati. Ondje je igra provela tri sezone, a sada novo izdanje napokon dolazi na PC i konzole.

Sociable Soccer 24 pojavit će se na PC, PlayStation, Xbox i Nintendo Switch platformama 16. 11. ove godine, a glavna mu je novost da će imati 30 tisuća licenciranih nogometaša. To jest, imat će FIFPRO licencu s kojom smije koristiti stvarna imena i prezimena nogometaša. E sad, nije to baš visokobudžetna igra pa ne treba očekivati da igrači na terenu slične stvarnim osobama.

U bilo kojem slučaju, igra će imati aktualne rostere iz sezone 23/24, tisuću momčadi, 77 stvarnih trofeja, preko stotinu natjecanja i online divizije na 10 rangova.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Djelo_Jerboa

    16.10.2023 - 16:12

    Izgleda ko jučer na utakmici

    • RPGamer

      @Djelo_Jerboa, 16.10.2023 - 16:30

      Za poraz je kriva nova generacija sa kojom nikada ništa nećemo osvojiti. Preloši su.

  • Kols

    16.10.2023 - 16:54

    Oće bit HNL kulbova?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?