HCL.HR

Evo što mislimo o prvoj sezoni The Walking Deada

Igor Belan 24.11.2012.   •   HCL


Telltaleov The Walking Dead nedavno je dobio svoju petu epizodu i time završio svoju prvu sezonu. Naš Zoran igrao je svaku epizodu i sada vam donosi svoj sud o kompletnoj sezoni.

Sedam mjeseci poslije naše recenzije prve epizode The Walking Deada iz Telltalea, serijal je dobio još četiri epizode i tako zaključio svoju prvu sezonu. Kao što je naš trenutni običaj, same epizode nismo recenzirali individualno, ali smo ih redom odigrali kako su izlazile – i to po nekoliko puta. Sad kad je priča zaokružena, kada je zadnja epizoda izašla, vrijeme je da i mi zaključimo svoj ukupan dojam o igri u cjelini.

Kako bi sve bilo zgodno, lijepo i pregledno, naš sud o kompletnoj sezoni ubacili smo u istu onu recenziju prve epizode objavljenu prije šest mjeseci. Drugim riječima – samo pratite link ispod i onda scrollajte prema dolje.

RECENZIJA: The Walking Dead – sud o prvoj sezoni Ovo je samo obavijest o novoj recenziji. Svoje komentare o prvoj sezoni The Walking Dead igre iz Telltalea ostavite nam unutar same recenzije klikom na gornji link.