HCL.HR

Evolve će biti besplatan za PC i Xbox One ovog vikenda

Juraj Bevandić 02.09.2015.   •   6 komentara


Asimetrična multiplayer pucačina Evolve nije se baš proslavila, pa se developeri nadaju privući nove igrače besplatnim vikendom. No, hoće li to biti dovoljno?

Evolve je prije samog izlaska bio uvelike razvikan na popularnim medijima. Take Two je uložio puno truda u reklamnu kampanju, ali nažalost sve je to ubrzo nakon izlaska igre naglo utihnulo. Nitko više nije pričao o Evolveu, malo tko ga je nastavio igrati, a novi potez developera upućuje na to da se ni prodaja nije nastavila baš najbolje.

Ako ste zaboravili, Evolve sastavlja tim od četvero igrača posebnih klasa i sposobnosti lovaca protiv jednog igrača koji kontrolira ogromno i snažno čudovište. Lovci moraju dobro surađivati kako bi ubili čudovište, a čudovište ih mora usporavati u tome dok ne evoluira i postane dovoljno jako da se bori protiv svih četvero od jednom.

To je oduvijek bio zanimljiv koncept, ali rezultati samo pokazuju koliko su asimetrične multiplayer igre ustvari rizične. Kako bi osvježili bazu igrača i možda pridobili nove fanove, developeri su odlučili igru učiniti besplatnom ovog vikenda, ali samo u verzijama za PC i Xbox One. Dostupan će biti i sav DLC i to jedna polovica u subotu, a druga u nedjelju, što samo nastavlja čudnovatu i odbojnu tradiciju dodatnog sadržaja za ovaj naslov.

Neki ciničniji igrači istaknuli su kako je upravo ta DLC politika jedan od najvećih razloga zašto igra nije postala popularna te kako bi je trenutno jedino spasilo kada bi bila prebačena na free-to-play model. Igrate li vi Evolve? Ako ne, hoćete li ga probati za vikend?

Provjerite našu recenziju Evolvea u kojoj imamo i dva video komentara – jedan na strani lovaca i drugi na strani čudovišta.

Komentari (6)

  • matko123

    02.09.2015 - 15:09

    Za vikend je dobrodošla, ali 30 eura mi je draže imat u džepu.

  • pesek32

    02.09.2015 - 15:16

    Probat ću. Vjerojatno neću kupit, zbog DLC-ova.

    • funky0308

      @pesek32, 03.09.2015 - 17:18

      Zašto zbog DLCova? Ne znam o čemu je riječ, zato pitam..ništa sarkastično nisam mislio .

    • pesek32

      @pesek32, 03.09.2015 - 21:57

      Ma previše stvari fali u osnovnoj igri, a čuo sam kako se igra samo jedan mod, nitko ne želi igrat druge. Serveri su ionako već umrli. Pa ne ipak samo zbog DLC-ova.

  • edviiN

    04.09.2015 - 12:52

    Skidam,valjda cemo se sresti ali trebali su dat bar 5 dana posto 35gigabajta neko skida sporo….
    Srecom ja ne moram cekat 6 sati opet je puno al okej ipak je to Evovle…..

  • Teknokyo

    07.09.2015 - 13:29

    Imate još samo par sati za isprobat igru. Odlična je! Igram isključivo kao monster, jer je nemoguće naći komunikativne huntera kao solo queue. (prijavio sam se 3 puta i nitko od huntera nije progovorio niti je spotao monstera pa sam odustao). Trenutno imam 15 pobjeda i 3 gubitka kao monstera i napredovao sam u Silver Expert rank ^^
    Ako ima zainteresiranih huntera dodajte me na steamu (isti nick)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?