HCL.HR

Evolve konačno dovršen, poznati detalji za otvorenu betu

Zoran Žalac 09.01.2015.   •   7 komentara


Povodom dovršetka Evolvea, Turtle Rock Studios dostavio nam je uvodni trailer za igru, donirao novac u humanitarne svrhe te još jednom podsjetio na beta testiranje krajem siječnja.

Nakon nemile odgode, 4v1 shooter tvoraca Left 4 Deada, obećavajući Evolve konačno je dovršen i spreman za izlazak. Tim povodom Turtle Rock Studios objavio je dvije stvari. Prva je uvodna animacija iz igre koju možete pogledati u nastavku, dok je druga humanitarna donacija od gotovo 23 tisuće američkih dolara za organizaciju Child’s Play. Naime, zaposlenici Turtle Rock studija za vrijeme razvoja Evolvea puštali su brade (muškarci) i kose (žene), a za svaki inč istih donirali su 50 dolara. Ukupno su skupili 11,375 dolara, što je poduplao i izdavač 2K Games.

Dakle, Evolve više neće vidjeti odgode i na putu je da ga zaigramo 10. veljače ove godine. Naravno, moći ćemo ga zaigrati i nešto ranije, ovisno o tome koju platformu imate. Ako ste vlasnik Xbox One konzole, pristup beta testiranju vam je slobodan od 15. do 19. ovog mjeseca. U otvorenoj beti moguće je zaigrati Hunt i Evacuation modove, otključati razna čudovišta i sav napredak sačuvati za konačnu verziju igre.

Ako se pak igrate na PlayStationu, bit će beta testiranja i za vas tijekom siječnja, ali ćete mu moći pristupiti jedino ako ste već bili pozvani na prijašnje prošle godine. Slučaj PC igrača je nešto jednostavniji – zatvorenom beta testiranju moći će pristupiti svi koji u svojoj kolekciji igara na Steamu imaju Left 4 Dead ili BioShock Infinite.

Komentari (7)

  • IaMarmageddoN

    09.01.2015 - 17:57

    nemoj me zezati jer kada je trebala doći beta na PS4 onda su ovi sj… sa nekim updejtima i nismo se mogli logirati i igrati. Sad sam spreman i za PC i za PS4 betu, svakako ću probati a vjerojatno i kupiti!

  • GTA222

    09.01.2015 - 18:45

    A šta je s nama koji imamo Left 4 Dead 2 mislim glupost bi bilo sad samo oni koji imaju Left 4 Dead 1

    • KhorneFlake

      @GTA222, 09.01.2015 - 19:07

      Pa, i nije baš glupo ako se sjetiš da su pretprošle godine za Božić djelili L4D2 za džaba, tolika je navala bila da su serveri pali. Maltene svako ima dvojku.

  • Phantom

    09.01.2015 - 20:55

    Dati mu sansu pd par dana dok ne izadje gigant 27 . 1. a onda ga zaboraviti 😀 Ovo lijepo izgleda ali totalno nerealno. Imam osjecaj da bi EVOLVE mogao prevazici Unity sto se neoptimizacije tice, nadam se da grijesim.

    • drazensi

      @Phantom, 10.01.2015 - 16:12

      nerealno? napucavanje ogromnih mitskih zvijeri? no shit :)..
      koju ti to realnu igru igras trenutno? 🙂
      a optimizacija je vec na beti bila odlicna, tako da tu nece biti nikakvih problema..

    • Phantom

      @Phantom, 13.01.2015 - 01:10

      Mitske zvjeri nisu ovde, one su u God of Waru, ovo su izmesljene kreature. ''Realnu'' sve su nekako nerealne, ali ako cemo korisitit tu neku dozu ''realnosti'' onda igram Battlefild 4 😉 Vidjecemo kad izadje EVOLVE. Pozz

  • brlja

    10.01.2015 - 12:15

    Ne kuzim zasto nema vise asimetricnih igara, kad sam poceo igrat wow (prije 8 godina) mi je palo na pamet da bi bilo zgodno rokat raid od 40 ljudi al da je boss isto player…Pa recimo kad ga guilda skine guild master postane boss il nesto….Usvakom slucaju pozdravljam ovakve igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?