HCL.HR

Factorio s proizvodne linije silazi pet tjedana ranije od predviđenog datuma izlaska

Stjepan Fikter 31.05.2020.   •   1 komentara


Kako ne bi bio zaboravljen pod svjetlima Cyberpunka 2077, developeri Factoria odlučili su ubrzati datum izlaska koji je čak pet tjedana ranije od prvobitnog.

Proizvodi procesi Factoria stižu nam ranije od najavljenog. Umjesto 25.09. kada su tvornički pogoni trebali biti upogonjeni u cijelosti, Factorio izlazi čak pet tjedana ranije od postavljenog datuma, odnosno 14. 8. Naime, originalni datum izlaska bio je postavljen prije nego što je Cyberpunk 2077 dobio odgodu za 17. 9, a u želji da igra ima svoja svjetla reflektora, datum izlaska je pomaknut za ranije.

Inače, Factorio je dostupan od 2016. godine kroz Early Access program, a riječ je o igri u kojoj se grade automatizirane tvornice unutar neograničenog 2D svijeta. Osim kreativnih ideja u stvaranju tvornica, iste se moraju i braniti od ekipe koja valjda ne voli industrijski napredak pa žele uništiti naše proizvodno carstvo.

Uz samostalno projektiranje, igra ima i kooperativni multiplayer te je uz to rađena i s podrškom za kreiranje modifikacija. Uz standardno slobodno igranje, postoje i različiti izazovi, a za dodatnu zabavu može se koristiti i Map Editor. U slučaju ako niste sigurni zanima li vas ovakva proizvoda igra, prije kupnje moguće je i probati demo verziju.

Označeno sa:

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?