HCL.HR

Fallout 4 i umijeće odugovlačenja najave

ToxarE 23.05.2014.   •   2 komentara


Pozornica E3 sajma bit će uskoro spremna i mnogi na njoj očekuju vidjeti novu igru Bethesda Game Studiosa, za koju nema dvoumice da je Fallout 4. Međutim, čini se da od toga opet neće biti ništa.

Hoće li? Ili ipak neće? Ta dva pitanja idu ruku pod ruku uz Fallout 4, igru koju potpisuju tvorci Elder Scrollsa. Naime, već otprilike godinu dana znamo kako Bethesda radi na novoj igri. Ove zime netko je iskoristio to saznanje za prevaru pa je izgledalo kako će novi Fallout uistinu biti najavljen. Pokazalo se da to nije istina – najavu nismo dočekali, pa smo sasvim logično okrenuli pogled prema E3 sajmu. Međutim, ovoga ljeta…

Upitan hoće li Fallout 4 biti najavljen na E3 sajmu, Bethesdin direktor marketinga Pete Hines rekao je da tvrtka ne najavljuje svoje najave, te da o svojoj igri ne planira pričati još dugo vremena. Dugo vremena u prijevodu znači ne tako skoro. Stoga ako je vjerovati toj izjavi ništa od novog Fallouta pod svjetlima E3 sajma.

Međutim, što je čovjek zapravo trebao reći kada je već priznao da ne najavljuje najave svoje tvrtke? Postoji stoga mala vjerojatnost da je mogao reći neistinu kako bi sačuvao iznenađenje za E3. Nije nemoguće, a događalo se takvo što i ranije.

Komentari (2)

  • THEWANTED96

    23.05.2014 - 18:20

    Bar po mom misljenju nece ju izdat tako brzo jer su nove konzole premalo vremena u prodaji,mudri su i napravit ce to ko rockstar sa gta 5,velika igra,vecina igraca posjeduje konzole na koje ce izaci,profit. 😛

  • Apocalypse4987

    25.05.2014 - 12:41

    bija bi red da najave novi FO, ljudi čekaju godinama

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?