HCL.HR

Fallout 4 nema level capa i konačnog završetka

Zoran Žalac 07.08.2015.   •   1 komentara


Iz Bethesde su otkrili kako Fallout 4 neće donijeti ograničenja koliko dugo možemo igrati i napredovati u igri.

Nije neka velika novost da će Fallout 4 biti masivna igra sukladno Bethesdinoj tradiciji. Spominje se tu oko 400 sati sadržaja, Bog da mu dušu oprosti, ali tolika trajnost ne bi imala smisla uz dvije stvari – level cap i konačni kraj igre nakon što završimo glavnu priču. Srećom, otkriveno je kako nijedno od toga neće biti prisutno u Falloutu 4.

Dakle, moći ćemo nastaviti razvijati svog lika dokle god to želimo, a ako nam pored glavne priče ostane niz sporednih questova moći ćemo im se vratiti nakon završetka. To nije bio slučaj s Falloutom 3 što je izazvalo negodovanje fanove. Iz Bethesde su se zato odlučili na ovakav potez, što je po pitanju level capa za Fallout serijal prvi takav slučaj jer su sve dosadašnje igre imale level cap – makar i do 99. levela.

Komentari (1)

  • Apocalypse4987

    07.08.2015 - 11:55

    MIslim da je to korisno najviše zbog nadolazećih DLC-ova da bi se mogli igrat i kad igrać priđe glavnu kampanju, pa su tako recimo u Fallout 3 u DLC-u broken steel dodali tu opciju da se može igrat i nakon završetka igre, šta se pokazalo odličnim jer je par tih DLC-ova znatno produljilo igru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?