HCL.HR

Fallout: London stiže sljedeće godine, ima napucavanje na slonovima

Zoran Žalac 28.06.2022.   •   1 komentara


Ambiciozna modifikacija za Fallout 4, zvana Fallout: London trebala bi biti lansirana 2023. godine. Imamo i video koji demonstrira po kakvim ćemo okolišima pješačiti.

Fallout: London već neko vrijeme slovi za jednu od najvećih i najambicioznijih modifikacija Fallouta 4. A uz to je i potencijalno najzanimljivija, s obzirom da smo svijet Fallouta do sada uvijek promatrali na američkom teritoriju. Ovoga puta vidjet ćemo kako izgleda Britanija u kojoj bog nije sačuvao kraljicu.

Fallout: London najavio je izlazak nekad tijekom 2023. godine. Igra će radnjom biti smještena 50 godina prije Fallouta 4, te će imati svoju priču za koju su angažirani profesionalni glumci, između ostalih Colin Baker i Sylvester McCoy, koji su glumili šestog i sedmog doktora u seriji Dr. Who.

Ova će avantura u Falloutu biti malčice drugačija od klasične, u smislu da će se više fokusirati na hladna oružja. Doduše, to ne znači da vatrenih oružja neće biti. Naprotiv, bit će tu napucavanja, kako gornji trailer prikazuje – i na slonovima.

Komentari (1)

  • Bojko

    28.06.2022 - 15:24

    Čudan štimung i mjuza… ali svakako se veselim vidjeti što će iz ovoga izaći.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?