HCL.HR

Far Cry 3, Assassin’s Creed 3, AC: Liberation i više na Gamescomu

Igor Belan 26.07.2012.   •   2 komentara


Ubisoft vadi tešku artiljeriju za ovogodišnji Gamescom – potvrdili su da ćemo moći vidjeti i isprobati Far Cry 3, ZombiU, Assassin’s Creed 3 i još mnogo nadolazećih igara. Idete s nama na put?

Ako volite Ubisoftove igre bila bi prava šteta ne otići na ovogodišnji Gamescom sajam. Francuski developer i izdavač je upravo izdao objavu za novinare kojom nas želi privući na svoj štand na najvećem gaming sajmu godine. Biti će to veliki štand, a posjetitelji će moći zaigrati Assassin’s Creed 3 i te igrin spin-off Assassin’s Creed 3: Liberation za PS Vita konzolu. Far Cry 3, Tom Clancy’s Ghost Recon Online i Shootmania: Storm također će biti na Ubisoftovu štandu, a fanovi Nintenda moći će između ostaloga vidjeti prve HD naslove na nekoj Nintendo konzoli te sami isprobati kako je zaigrati Rayman Legends i ZombiU na tom GamePadu.

Ubisoft će održati i Shootmania: Storm turnir na ESL štandu, prikazati će i produženi demo Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklista, a bit će tu i sviranja i plesanja uz naslove poput Rocksmith i Just Dance 4.

No uz sviranje, plesanje te isprobavanje najnovijih igara iz redova Ubisofta, čini se da neće nedostajati ni velikih najava. Na posebnoj press konferenciji koja će se održati na prvi dan Gamescoma, Ubisoft nam obećava otkriti “nove free-to-play naslove postavljene u univerzume nekih od Ubisoftovih popularnih franšiza”.

Je li moguće da vam je promaklo to da mi i Guru Gaming organiziramo putovanje autobusom do Gamescoma? Još ima mjesta u našem luksuznom turističkom autobusu, ali prijaviti se možete još samo tri dana! Ako ste zainteresirani, detalje o našem gamerskom putovanju provjerite na službenoj stranici.

Komentari (2)

  • kmarkecGamer

    26.07.2012 - 16:08

    ne idem s vama, ali svejedno idem na gamescom, mozda se susretnemo ;D

  • briatore

    28.07.2012 - 09:44

    Ne bude li Far Cry 3 igra godine, iz protesta ću si obrijati jaja.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?